EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 451 tot 455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Zweden wil banken dwingen contant geld te gebruiken

Zweden wil banken gaan dwingen contant geld breed beschikbaar te houden om te voorkomen dat sommige delen van het land volledig cashloos gaan.

Een comité van de overheid zei maandag dat banken moeten garanderen dat rekeninghouders contant geld kunnen storten en opnemen bij banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 24 - 2018

Gedurende de afgelopen week werd de bovenkant van de trading range ( $16.10 – $16.70) die we sinds begin februari volgen weer op de korrel genomen. Vorige week schreef ik:

Zolang geen van beide niveaus sneuvelt is er geen significante beweging te verwachten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

De Europese Centrale Bank gaat stimulus stilaan beëindigen

Hoofdeconoom van de Europese Centrale Bank Peter Praet zei begin deze week dat er gesprekken zullen gestart worden om de ‘quantitative easing’ geleidelijk aan stop te zetten. Dat zei hij tijdens een bijeenkomst in Riga, Letland. De economische outlook voor de Europese Unie ziet er beter uit, vandaar dat de ECB kan overschakelen naar een normaler beleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Rijkste man ter wereld – Jeff Bezos – was nooit zo rijk als vandaag

Er lijkt maar geen einde te komen aan de immense rijkdom die Amazon CEO Jeff Bezos vergaart. Nadat hij eerder Bill Gates onttroonde als rijkste man ter wereld, blijft Bezos zijn fortuin groeien en de ‘concurrentie’ op een verre afstand houden. Vorige week werd Bezos opnieuw $3,3 miljard rijker. Hij nadert nu de grens van $150 miljard aan rijkdom.

Het aandeel Amazon steeg vorige week opnieuw naar een nieuw record na enkele positieve berichten. Ook gisteren – maandag – kon Amazon nog stijgen. De nieuwe koerssprong maakte Jeff Bezos $3,3 miljard rijker waardoor zijn fortuin nu rijkt tot $139 miljard. De CEO van Amazon was nooit rijker als vandaag volgens de Forbes Real-Time Billionaire List.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

De G7 krijgt nog een heleboel staartjes

De deal tussen Trump en Kim, je kunt er uren over bomen, maar voor de wereldeconomie en de beurzen betekent het, in Kees de Korts woorden 'helemaal niks, nada, niente, nul'. Meer betekenis hebben de woorden van IMF-baas Christine Lagarde, zegt onze huis-macro-econoom Kees de Kort. 'Dat is toch niet iemand die voorop loopt met somber en voorzichtig zijn, maar die heeft naar aanleiding van het mislukken van die G7 gezegd dat het aantal donkere wolken boven de economische horizon in een strak tempo begint toe te nemen.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs