Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 4501 tot 4505
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

Koopwoningen eurozone gemiddeld 2,9 procent duurder

Koopwoningen in de eurozone waren in het tweede kwartaal van dit jaar gemiddeld 2,9 procent duurder dan een jaar eerder.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

De Bitcoin koers blijft stijgen, is China verantwoordelijk?

De Bitcoin koers blijft stijgen, is China verantwoordelijk? De Bitcoin-koers maakt de laatste tijd weer een flinke opmars. Sinds het tijdelijke dieptepunt van rond de 450 euro in augustus is de koers sindsdien voornamelijk gestegen. Het blijft altijd gissen naar de reden van een koersstijging maar één van onze favoriete hoofdverdachten blijft toch China. We schreven afgelopen Maart al uitgebreid over China en kapitaalvlucht en dit artikel is nog steeds actueel. Op Cointelegraph vermoeden ze ook dat de recente koersdaling van de Yuan (en de bijbehorende kapitaalvlucht) ermee te maken heeft. Het hele artikel kan je hier lezen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

Goud wordt nu getest door ’s werelds belangrijkste asset

Het gaat hier om een asset dat op vrijwel iedere portfolio invloed uitoefent. Een asset die het voortdurend volgen ervan waard is, vooral voor bezitters van goud en zilver.

De asset waar het hier om gaat is de wereldreservemunt, de dollar. De valuta die door alle landen gebruikt worden om voornamelijk grondstoffen maar ook valuta’s en aandelen te verhandelen. Een valuta die door landen wordt gebruikt om als reserves aan te houden. Je kunt je voorstellen dat wanneer deze dollar zwakker of sterker wordt, heeft dit effect op de gehele wereldhandel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

Dit kan je zoal doen met 168 miljoen extra op je rekening

Een Belg heeft zopas de superpot van Euromillions gewonnen ter waarde van 168.085.323 euro. Een smak geld, waarmee de winnaar zich meteen tot de orde van de rijken der aarde gekatapulteerd ziet. Een overzichtje van wat je zoal kan aanvangen met 168 miljoen zakgeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

Fujitsu schrapt 1.800 banen in Groot-Brittannië

Het Japanse elektronicabedrijf Fujitsu wil tot 1.800 van de zowat 14.000 banen schrappen in Groot-Brittannië. Het bedrijf kondigt een "transformatieprogramma" aan dat vanaf 2017 in werking treedt.