EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4501 tot 4505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2017

Greenspan: Goud is ultieme wereldmunt

Goud is de ultieme wereldmunt en een goede verzekering van je vermogen. Dat zei Alan Greenspan in een openhartig interview met de World Gold Council. Hij verwacht dat een oplopende inflatie zich uiteindelijk zal vertalen naar een hogere goudprijs.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2017

Van waar onze fascinatie met altijd drukbezette zakenlui?

Personen met een drukke agenda genieten in de maatschappij een hoge status. Dat wordt ook getoond door de waardering voor producten en diensten die voor deze bevolkingsgroep werden ontwikkeld.

Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Columbia Business School, de Georgetown University en de Harvard Business School.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2017

Greenspan: "Trumps beleid kan economie VS terug naar crisis jaren '70 katapulteren"

Met zijn economisch beleid riskeert president Donald Trump de VS terug te katapulteren naar een periode met weinig groei en een oncontroleerbare inflatie, zoals de zogenaamde 'stagflatie' van de jaren zeventig van de vorige eeuw. Daarvoor waarschuwt Alan Greenspan, de voormalige voorzitter van de Federal Reserve, de nationale bank van de VS. Ook voor de eurozone ziet Greenspan hij geen al te fraaie toekomst.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2017

Deze 2 ‘onnatuurlijke’ beslissingen kunnen jou 100-duizenden euro’s besparen

In plaats van iedere dag te besparen op kleine dingen, is het veel beter om een paar keer te besparen op grote dingen. Dat zegt James Altucher, de man die gespecialiseerd is om de mensen de andere kant van de medaille te laten zien. Hij vraagt zich dan ook af waarom niet meer mensen deze 2 ‘onnatuurlijke’ beslissingen nemen.

Mensen klagen en zagen nogal snel dat ze te weinig geld hebben, maar ze nemen wel 2 beslissingen die hen ontzettend veel geld kosten, zegt Altucher. Door deze 2 stappen niet te nemen, kan je honderdduizenden euros besparen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2017

Na vals nieuws komen nu de valse video’s en foto’s

“Pics or it didn’t happen”. Je hebt de uitdrukking vast wel een keer gehoord en sinds we allemaal de mogelijkheid hebben om overal foto’s van te maken lijkt het een mooie extra zekerheid om fotografisch bewijs te vragen van een verhaal of claim. Iedereen kan wel van alles vertellen, maar als je ook foto’s of, beter nog, video hebt, dan is de kans dat de waarheid wordt gesproken iets groter.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs