Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 45116 tot 45120
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

Fitch verlaagt waardering Griekenland

Kredietbeoordelaar Fitch heeft opnieuw de kredietwaardering voor de staatsleningen van Griekenland verlaagd. De obligaties werden met een stap naar beneden gezet als gevolg van de politieke onzekerheid en de kans dat het land de eurozone zal verlaten. Dat meldde Fitch donderdag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

Olieprijs sluit lager vanwege teleurstellende macro-data

De olieprijs is donderdag lager gesloten, aangezien de cijfers over de industriele activiteit in de Philadelphia regio sterk teleurstelde, terwijl de Griekse situatie invloed uit blijft oefenen op de vooruitzichten voor de vraag naar olie.

De junifuture voor een vat ruwe olie sloot donderdag op de New York Mercantile Exchange $0,25 lager op $92,56.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

David Morgan presenteert @ Las Vegas Money Show

David Morgan gaf een presentatie over zilver als belegging op de Las Vegas Money Show.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

Positief sentiment op 2-jarig dieptepunt!

Beleggers dumpen hun aandelen, dat was al eerder duidelijk. Maar nu blijkt ook uit de nieuwste meting van AAII dat de bulls in de markt verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het bullish percentage is op het laagste niveau van de afgelopen 2 jaren aanbeland! Met eenĀ 23.6% bullish sentiment zitten we heel ver onder het gemiddelde van 39%.

Ook hier kan het sentiment nog dieper wegzakken, maar veel ruimte aan de onderzijde is er niet meer: hou er rekening mee!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

Bankencrisis is gevaar voor de euro

Bezuinigingen vs groei? Het politieke debat kan beter gaan over de banken, want daar schuilt de toekomst van de euro. Door de aanhoudende economische crisis zijn de lidstaten en de banken dusdanig van elkaar afhankelijk geworden dat ze elkaar onderling verzwakken. Economische groei tover je niet uit een hoge hoed, zeker niet zonder geld voor investeringen. De Duitse econoom Daniel Gros vindt het daarom verbijsterend hoe Europese politici, de nieuwe Franse president François Hollande voorop, hameren op dat ene woord: groei.

[...]