EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 45136 tot 45140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 juli 2012

Een Iraanse olieboycot verzwakt de Westerse positie alleen

Vanaf 1 juli is het in de EU verboden Iraanse olie te kopen. De sancties maken onderdeel uit van een Amerikaanse campagne om de olie-export van Iran onmogelijk te maken. Ook verschillende Aziatische afnemers van Iraanse olie zagen zich onder Amerikaanse druk genoodzaakt deze importen af te bouwen. Iran zag zijn export al terug vallen van 2.5 miljoen vaten per dag naar 1.5 miljoen vaten per dag.

Lees verder op joop.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 juli 2012

Onderwaterhypotheken in de VS

It seems that governmental efforts to save the underwater and ineligible homeowner from his own fate are reaching fever pitch. Not only do we hear today of the up to $300mm in Agriculture Department Rural Housing Service loans that may have financed ineligible projects or borrowers with a high potential inability to repay the loans; but yesterday's WSJ reports on the growing call for 'eminent-domain' powers to be used by local government officials in California to stop the "housing bust's public blight on their city". In yet another get-out-of-jail-free card, the officials (helped by a friendly local hedge-fund / mortgage-provider) want to use the government's ability to forcibly acquire property to remove underwater homes, restructure the mortgage (cut principal), and hand back the home to the previously unable to pay dilemma-ridden homeowner.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012

Een onbewoond eiland voor bankiers

Wie de laatste tien jaar de wereld van banken, bankiers en daarmee nauw verbonden de politici en toezichthouders, een beetje heeft gevolgd die moet meer dan ontmoedigd zijn geraakt over dit deel van de mensheid. De wereld van designbrillen, pakken en schoenen van 3000 dollar, how are you George (Bush) kreten, op zijn tijd een snuif cocaïne en vooral het bezoeken van vele gala avonden en verkiezingsbijeenkomsten, om het o zo belangrijke politieke- en economische netwerk actueel te houden.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012

Waarom het ESM niet gaat werken

De markten zijn euforisch over de plannen die tijdens de Eurotop bekend zijn gemaakt. Er zal worden bezuinigd, maar ook gestimuleerd en nu zal dan eindelijk het ESM (European Stability Mechanism) gebruikt gaan worden om staatsobligaties van probleemlanden op te kopen. Wie langer dan 3 seconden nadenkt, begrijpt dat dit nooit kan gaan werken.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit lager

De Amerikaanse beurzen zijn donderdag lager gesloten, hoewel minder laag dan ze eerder stonden, met name nadat de centrale banken in China en Europa stappen bekendmaakten ter stimulering van de economie, maar Amerikaanse macrocijfers, ondanks een teleurstellende inkoopmanagersindex, er nog niet op wijzen dat de Federal Reserve hetzelfde zal gaan doen.

De Amerikaanse beurzen zijn donderdag lager gesloten, hoewel minder laag dan ze eerder stonden, met name nadat de centrale banken in China en Europa stappen bekendmaakten ter stimulering van de economie, maar Amerikaanse macrocijfers, ondanks een teleurstellende inkoopmanagersindex, er nog niet op wijzen dat de Federal Reserve hetzelfde zal gaan doen.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,4% lager op 12.896,67 punten. De breed samengestelde S&P 500 daalde 0,5% tot 1.367,58 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq vlak eindigde op 2.976,12 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs