EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4516 tot 4520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

'Boeing schrapt 1800 banen in Seattle'

Boeing schrapt naar verluidt ruim 1800 banen bij zijn fabriek bij de Amerikaanse stad Seattle. De vliegtuigbouwer heeft te maken met een moeilijke markt en wil daarom zijn activiteiten stroomlijnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Het beoogde inflatiedoel van de Fed komt wel erg dichtbij

Een jaar geleden was de kans op deflatie bijna even groot als de kans op een toenemende inflatie. Met name in Europa werd er gevreesd voor het zogenoemde ‘deflatiespook’. De wereldeconomie wist zich echter in het tweede deel van 2016 te herpakken en sindsdien zit de inflatie ook in de lift.

De Amerikaanse centrale bank heeft de afgelopen jaren meerdere malen gerefereerd naar het beoogde inflatiedoel van 2%. Het leek er lang op dat dit doel onhaalbaar zou zijn, maar vandaag de dag liggen de kaarten er duidelijk anders voor. De Amerikaanse inflatie kan er zelfs voor gaan zorgen dat de Fed eerder dan verwacht genoodzaakt is om de rentestand op te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Nieuwe werklozen in VS op laagste peil in 44 jaar

Het aantal Amerikanen dat voor het eerst een aanvraag indiende voor een werkloosheidsuitkering, is vorige week met 19.000 gedaald tot 223.000. Het gaat om het laagste niveau in bijna 44 jaar, zo meldt het Amerikaanse ministerie van Werk donderdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Brexit? Wie in het VK wil blijven moet een document van 85 pagina’s invullen

In Groot-Brittannië moeten buitenlanders een vragenlijst van vijfentachtig pagina’s invullen om eventueel uitzicht te behouden op een definitieve verblijfsvergunning.

Dat is zelfs voor immigranten uit een aantal Oost-Europese landen – die nochtans goed vertrouwd waren met de zware bureaucreatie van hun communistisch verleden – verscheidene pagina’s teveel.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Ofo: Chinees platform dat fietsen deelt is 1 miljard dollar waard

Het Chinese bedrijf Ofo, aanbieder van fietsdelen, heeft met een kapitaalronde een bedrag van 450 miljoen dollar opgehaald.

De waarde van de onderneming wordt nu geraamd op een bedrag van meer dan 1 miljard dollar.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs