Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 4516 tot 4520
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

4 onbekende miljonairs verklappen hun geheim waarom iedereen rijk kan worden

Wanneer we het hebben over miljonairs, krijgen we automatisch een beeld van bekende voetballers of bekende zangers en zangeressen. Maar er zijn veel meer miljonairs dan er bekende mensen zijn. De kans is zelfs groot dat er een miljonair in je straat woont, alleen zie je dat niet. 4 onbekende mensen vertellen hun verhaal hoe zij miljonair geworden zijn.

Het motto is dan ook: als ik dat kan – kan jij dat ook!

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

Londen heeft de meeste miljonairs en miljardairs

Londen is de stad met de grootste particuliere rijkdom binnen zijn grenzen. De Britse hoofdstad telt liefst 357.000 miljonairs en 62 miljardairs. Gezamenlijk is deze groep rijken goed voor omgerekend 24,7 biljoen euro aan privébezit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

De comeback van inflatie

We hebben er al een paar keer op gewezen en onze woorden worden steeds meer kracht bijgezet:inflatie maakt een comeback! Begin deze maand liet ECB-voorzitter Mario Draghi nog weten dat inflatie in de eurozone zal beginnen stijgen. In 2017 verwacht hij al een inflatieniveau van 1,6% en het doel van 2% zal bereikt worden eind 2018 of begin 2019.

Enkele weken later is het al zover...

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

Deze man werd voor 30 jobs afgewezen vooraleer hij uitgroeide tot rijkste man van Azië

Als tiener slaagde hij niet voor de eindexamens op school. Hij stelde zich kandidaat bij meerdere universiteiten maar werd nergens aanvaard. Hij solliciteerde voor 30 verschillende jobs maar werd telkens afgewezen. En toch verloor de Chinees Jack Ma nooit het geloof in zichzelf. Hij startte zijn eigen business op en gaf iedereen het nakijken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2016

Rusland bereidt zich voor op een nucleaire oorlog

In alle stilte en ver weg van de westerse media bereidt Rusland zich voor op een nucleaire oorlog. Er zijn steeds meer signalen dat Poetin en de Russische bevolking zich klaar maken voor een 3e wereldoorlog terwijl het westen vooral bezig is met zichzelf en andere regio’s in de wereld.