Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 4516 tot 4520
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Nederland zakt op ranglijst rijkste landen ter wereld

Nederland is drie plaatsen gezakt op de lijst van rijkste landen ter wereld. Met een gemiddeld nettovermogen per hoofd van de bevolking van 80.180 euro in 2015 staat Nederland nu op de negende plaats, zo blijkt uit het nieuwste Global Wealth Report van verzekeraar Allianz. 

Daarin worden het vermogen en de schulden van huishoudens in meer dan vijftig landen geanalyseerd.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

The yen is climbing

The currency is up 0.7% at 101.15 per dollar as of 7:42 a.m. ET.

Earlier in the day, the Bank of Japan said it will now target the shape of the yield curve, and will purchase Japanese government bonds, or JGBs, with the aim of keeping the 10-year JGB rate “more or less at the current level” of about 0%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Wat zegt het bruto binnenlands product eigenlijk?

Nederland, het kleine kikkerlandje links van Duitsland, soms ook wel een provincie van Duitsland genoemd, is de op vijf na grootste economie van de Eurozone, en neemt straks na het vertrek van Groot-Brittannië de vijfde plaats in op de ranglijst binnen de eurozone.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Only God knows

De pennenlikkertjes hadden weer eens helemaal geen oog voor de langetermijnvoorspellingen van het Centraal Planbureau. Dus hier is... BNR's macro-econoom Kees de Kort, met het laatste nieuws van het CPB-front: de groei zal de komende jaren niet toenemen en ook de koopkracht zal niet verbeteren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

Bitcoin is officieel geld

Opnieuw goed nieuws voor de Bitcoingemeenschap. Een Federale Rechter in de Verenigde Staten oordeelde dat Bitcoin wel degelijk een officiële munt is die de kwalificaties draagt van geld.

In een rechtszaak tegen Coin.mx argumenteerde de tegenpartij dat de gehackte Bitcoins niet van toepassing waren op de wet die verbied niet-gelicencieerd geld over te schrijven tussen bedrijven.