EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 45191 tot 45195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 1 juli 2012

Chinese bedrijvigheid verder gedaald

De bedrijvigheid bij Chinese fabrieken is in juni gedaald tot het laagste niveau in zeven maanden tijd. Dat maakte het nationale bureau voor de statistiek zondag bekend.

De bedrijvigheid bij Chinese fabrieken is in juni gedaald tot het laagste niveau in zeven maanden tijd. Dat maakte het nationale bureau voor de statistiek zondag bekend.

De officiële inkoopmanagersindex (PMI) daalde van 50,4 in mei tot 50,2 in juni. Dit is het laagste niveau sinds november vorig jaar, toen de PMI op 49 kwam. Een index boven de 50 wijst op groei in de sector. Een index daaronder wijst op krimp.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 1 juli 2012

Iran omzeilt olie-embargo

Het olie-embargo op Iran zou deze zondag ingaan, maar het land heeft al een manier gevonden om het embargo te omzeilen. Vijftien van de 39 Iraanse olietankers varen inmiddels onder de vlag van Tuvalu, een eilandenstaat in de Stille Oceaan.

Verder zijn er ook meldingen van schepen die hun naam hebben veranderd en het transpondersysteem hebben uitgeschakeld, zo meldt de BBC.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 1 juli 2012

Perth Mint haalt wereldrecord met grootste gouden munt ter wereld

De Perth Mint heeft eerder dit jaar een gouden munt gemaakt met een gewicht van 1 ton. Inmiddels is de munt geverifieerd door het Guinness World Records en zal het een plekje krijgen in de 2013 editie van hun boek. Op de voorkant van de munt is een kangaroe afgebeeld, terwijl op de achterkant het levensgrote hoofd van Queen Elizabeth II en een fictieve waarde van $1.000.000 dollar te zien is.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 1 juli 2012

Schat van 40000 zilveren munten gevonden in Jersey

Op het eiland Jersey (22 km voor de kust van Normandië) hebben twee schatzoekers met metaaldetectoren een grote zilvervondst gedaan. Op een niet nader genoemde plek hebben de twee een verzameling van ongeveer 40.000 zilveren muntstukken opgegraven. De waarde van de vondst is geschat op $15 miljoen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 1 juli 2012

Nederland en de hypotheken-boem

In een artikel van Koen Dil was te lezen dat de 2e helft van 2012 vermoedelijk wat verkoop betreft een drama zou gaan opleveren voor de woningmarkt in Nederland. Als het alleen om de ingezakte verkoop zou gaan dan zou het, wat mij betreft, nog wel meevallen. Veel erger en gevaarlijker is het hele systeem van financiering betreffende huizen en kantoren. Het levert voldoende brandstof op om tot een meer dan explosief mengsel, en daarmee een hele grote boem te kunnen komen.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs