EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4521 tot 4525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Waarom de Amerikaanse rente verder stijgt

De Amerikaanse Centrale Bank verhoogt dit jaar 3 keer de rentestanden. De groeiramingen voor Amerika blijven gelijk. Het gaat tamelijk goed met zowel de arbeidsmarkt als de economie.

Terwijl in Europa de ECB van Mario Draghi geld blijft drukken als bezeten, zijn ze in de Verenigde Staten al geruime tijd de monetaire versoepeling aan het inperken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Zijn Poetin en Trump partners?

Bij vele heerst het vermoeden dat zelfs nog voor het huwelijk ‘Trump en Poetin’ van start zou gaan deze al reeds gebroken is. En inderdaad zijn er redenen om aan te nemen dat datgene wat de meeste verwachtte, een hechtere relatie tussen Amerika en Rusland, er niet van komen zal.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

WSJ: ‘Trump als een dronkaard die zich vastklampt aan een lege fles gin’

De Wall Street Journal is woensdag in een editoriaal ongemeen scherp voor president Donald Trump. De krant ergert zich in het algemeen aan de spelletjes die de 45ste president van de Verenigde Staten nu al wekenlang speelt en in het bijzonder aan zijn beschuldigingen aan het adres van zijn voorganger Barack Obama, waarvan hij zegt dat die hem liet afluisteren.

Donald Trumps woorden en die van zijn onmiddellijke entourage zijn – in grote mate – een zaak van nationale veiligheid en geloofwaardigheid en al deze zaken bevinden zich nu in de gevarenzone, aldus de zakenkrant:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Triodos verlaagt spaarrente naar nul procent

Triodos Bank is de eerste bank in Nederland die de spaarrente naar nul procent heeft verlaagd. Dat betekent dat je vanaf nu als spaarder bij deze bank geen extraatje meer hoeft te verwachten aan het einde van het jaar. Triodos, dat zich profileert als duurzaam alternatief voor de grote banken, is daarmee niet de beste keuze voor spaarders die ook graag rendement willen maken. Sterker nog, door de oplopende inflatie en de vermogensrendementsheffing lever je als spaarder ieder jaar wat koopkracht in. Je moet er dus wat over hebben om bij een ‘duurzame’ bank te mogen bankieren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

S&P 500 voor eerst sinds oktober meer dan 1% lager

De Amerikaanse S&P 500 index zakte dinsdag met 1,24% naar 2.344 punten. Normaal gesproken is dat geen uitslag waar we een artikel over schrijven, ware het niet dat dit de eerste koersdaling van meer dan 1% is sinds oktober vorig jaar! Daarmee komt een einde aan een lange reeks van 110 dagen waarin de beurs niet meer dan 1% op de dag verloor.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs