EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4536 tot 4540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 maart 2017

Frankrijk ziet begrotingstekort dalen naar 3,4 procent

De Franse overheid heeft in 2016 het begrotingstekort zien dalen tot 75,9 miljard euro. Dat komt overeen met 3,4 procent van het bruto binnenlands product (bbp).

Dat meldt het Franse statistiekbureau vrijdag. In 2015 was bedroeg het tekort nog 3,6 procent van het bbp. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 maart 2017

Overheid behaalt voor het eerst sinds 2008 begrotingsoverschot

De overheid behaalde in 2016 een begrotingsoverschot van 2,9 miljard euro.

Het overschot betreft 0,4 procent van het bruto binnenlands product (bbp), zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 maart 2017

China gaat bouw van woningen vertragen en dat dreigt gevolgen te hebben voor ons allemaal

De prijs van ijzererts, een sleutelcomponent van staal, is de voorbij week met 20% gedaald. Dat heeft niet enkel gevolgen voor de aandelenkoers van verschillende mijnbedrijven, maar dreigt nu ook een impact op de rest van de samenleving te gaan krijgen. De prijs van ijzererts en andere industriële metalen zoals koper, begon begin dit jaar opnieuw te klimmen, dankzij de toegenomen vraag vanuit China. Die prijsstijging ondersteunde een herstel dat 15 maanden geleden was gestart, na een lange periode van stagnatie, waarbij de prijzen op hun laagste niveau in 10 jaar hadden genoteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 maart 2017

Combinatie van stijgende rentes en lage economische groei is dodelijk

De Amerikaanse centrale bank besloot afgelopen woensdag om de rentestand om te trekken richting de 1%. Dit was slechts de derde renteverhoging in de afgelopen 10 jaar en verrassend genoeg gingen de beleggers goed om met deze verhoging. Wall Street wist woensdag flink in het groen te sluiten en de euforische stemming krijgt hiermee een vervolg op de markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 maart 2017

ECB waarschuwt banken voor hard brexit

De bankensector in Europa zou binnenkort wel eens een harde klap te verduren gaan krijgen, daarvoor waarschuwde de Europese Centrale Bank donderdag tijdens hun jaarlijks rapport. De oorzaak voor de waarschuwing ligt bij de aankomende harde brexit, de ECB maant de banken aan om hun businessmodel aan te passen om zo hun weerbaarheid de komende jaren te verhogen. 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs