EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4541 tot 4545
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Amerikaanse staatsschuld richting $20 biljoen

De aangekondigde belastingverlagingen alsmede de grootschalige verbetering van de Amerikaanse infrastructuur lijken aanlokkelijk om de economische en banengroei(!) een flinke impuls te geven, ware het niet dat de gigantische staatsschuld ad $14 biljoen (12 nullen) met de daaraan gekoppelde ZIRP en NIRP rentes ‘the inconvenient truth’ zullen blijken te zijn. Alleen al in de afgelopen 12 maanden is er voor ruim $1,4 biljoen “bijgefokt”.Met de realisatie van Trumps plannen zitten we binnen niet al te lange tijd op minstens $20 biljoen schuld, waarmee de 100% BBP schuldquote ruimschoots wordt gepasseerd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Eerste belangrijke handelscontracten tussen de VS en Rusland op komst

Goed nieuws: de Russen en Amerikanen wachten niet tot de eedaflegging van president Trump in januari om zakendeals te sluiten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Een bezoek aan de goudmijnen van Ruby Creek

Dit artikel is geschreven door Goudkorting.nl | Op uitnodiging van de CEO van goudmijn ontwikkelaar van Ruby Creek Resources Inc. zijn we op 21 november 2016 vertrokken naar Canada om daar 3 dagen te gaan kijken bij een goudmijn van Ruby Creek Resources Inc.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Russische olieproductie bijna op recordhoogte

De olieproductie van Rusland lag in november op bijna het hoogste niveau sinds de val van de Sovjetunie. De productie bedroeg volgens het Russische energieministerie vorige maand gemiddeld zo'n 11,2 miljoen vaten per dag, een fractie lager dan het recordniveau in oktober.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

‘Trump wordt een spectaculair succes of een kolossale mislukking’

In Brussel organiseerde het webportaal Politico woensdag een samenkomst waarop naast Anita Dunn, de voormalige communicatieverantwoordelijke van Barack Obama, ook Josh Holmes was uitgenodigd, de voormalige stafchef van de Republikein Mitch McConnell, de meerderheidsleider in de Amerikaanse Senaat. Onder de aanwezigen voornamelijk leden van de EU-gemeenschap, die hun vrees uitspraken voor de Trump-administratie die binnen exact 50 dagen aan zet is.

Trump, de Navo en Rusland Die bezorgdheid is vooral voelbaar rond Trumps positie omtrent de Navo, Rusland, het Midden-Oosten en de gevolgen van zijn nieuw ‘Amerikaans nationalisme’ voor Europa.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs