EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 45476 tot 45480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012

ECB stelt beleggers teleur: AEX -0,6%

Beleggers reageerden donderdag teleurgesteld over de negatieve vooruitzichten die centralebankpresident Mario Draghi schetste.

De AEX-index sloot 0,6 pct lager op 312,97 punten. De MidKap-index daalde ook 0,6 procent en kwam daarmee op 514,78 punten. De CAC 40 in Parijs verloor 1,2 procent en de DAX in Frankfurt zakte 0,5 procent, terwijl de FTSE in Londen 0,1 procent steeg.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012

Onze obsessie met steeds meer spullen die we niet nodig hebben

De Westerse consumptiemaatschappij is op het verkeerde pad, schrijven Robert en Edward Skidelsky in de Financial Times. Minder consumeren en meer ‘goed leven’ is de boodschap. Om dat te realiseren zijn collectieve beleidsmaatregelen nodig, menen de auteurs.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012

Wekelijkse olievoorraden dalen harder dan verwacht

De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week harder gedaald dan vooraf werd verwacht, blijkt donderdag uit cijfers van de Amerikaanse Energy Information Administration.

De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week harder gedaald dan vooraf werd verwacht, blijkt donderdag uit cijfers van de Amerikaanse Energy Information Administration.

De voorraden ruwe olie namen in de week eindigend op 29 juni af met 4,27 miljoen vaten tot 382,896 miljoen vaten, waar vooraf door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde economen op een daling met 1,4 miljoen vaten hadden gerekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012

Portugal mist wellicht doelstelling tekort

Portugal slaagt er wellicht niet in om het begrotingstekort dit jaar terug te dringen tot het niveau dat met de geldschieters van het land is afgesproken in ruil voor 78 miljard euro aan noodsteun. Dat stelde een parlementscommissie die toeziet op de uitvoer van de begroting donderdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 5 juli 2012

MARKET COMMENT: AEX zakt verder weg; realiteit terug in markt

De Amsterdamse AEX-index is gedurende de middag verder weggezakt, waarbij vermogensbeheerder Maurice Mureau van Keijser Capital de oplopende rente op Spaans en Italiaans schuldpapier noemt, nadat eerder op de dag ook al de dalende euro als e e n van de redenen werd genoemd. "De renteverlaging van de ECB is geen oplossing", geeft Mureau daarnaast aan, "en de EU-maatregelen van vorige week stelpen het bloeden, maar de wond is nog niet dicht." Wat Mureau betreft is met name dit besef in de markt aan het toenemen en is daarmee de realiteit teruggekeerd. Omstreeks 16.25 uur noteert de AEX 1,0% lager op 311,74 punten. (EVG)

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs