EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4551 tot 4555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Investeren in edelmetalen? Kies dan voor zilver

Sinds begin dit jaar zijn edelmetalen terug aan een remonte bezig, zowel goud als zilver vertonen een stijging die sinds begin januari non-stop aan het doorstoten is. Omdat goud iets minder hard is gestegen en zelfs slechts zijwaarts bewoog de afgelopen week, is het interessanter voor beleggers om zich voornamelijk te focussen op zilver.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Nederlandse economie boekt in 2016 sterkste groei sinds 2007

De Nederlandse economie is in het vierde kwartaal van 2016 met 0,5 procent gegroeid ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Over het hele jaar kwam de groei uit op 2,1 procent, de sterkste groei sinds 2007.

Dat maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag bekend op basis van een eerste berekening. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Eerste bitcoin ETF kan bitcoinkoers écht lanceren!

Nog maar een maand is de schrille bitcoin geschiedenis verwijderd van een mogelijk indrukwekkend fenomeen. Er zijn vergaande plannen voor een heus bitcoin ETF in de maak. 11 maart 2017 staat op de agenda, maar nog steeds is het koffiedik kijken of de bitcoin ETF werkelijkheid zal worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Zwitserse bank Credit Suisse boekt miljardenverlies

 De Zwitserse bank Credit Suisse heeft in het vierde kwartaal een miljardenverlies geleden. Het financiële concern nam een voorziening voor een zaak in de Verenigde Staten rondom de verkoop van risicovolle hypotheekbeleggingen in aanloop naar de financiële crisis.

Dat drukte flink op het resultaat. Credit Suisse zette een kwartaalverlies in de boeken van bijna 2,4 miljard Zwitserse frank, zo'n 2,2 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Moet u junior of senior goudmijnaandelen kopen?

Sinds het jaar 2011 zijn goudmijnaandelen niet bepaald in trek. Het jaar 2016 kan echter gezien worden als een transitiejaar. Het afgelopen jaar wist de goudprijs zich immers te herpakken en uiteraard profiteerden de goudmijnaandelen hier ook flink van. De goudmijnsector was zelfs een van de best presterende sectoren van 2016.

Ook het jaar 2017 is goed begonnen voor de goudkevers. Dankzij de strenge woorden van Donald Trump zijn de beleggers massaal naar het goud gevlucht. Dit is opnieuw een teken dat goud haar waarde als ‘veilige haven’ nog niet heeft verloren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs