Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 45526 tot 45530
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 10 mei 2012

Japanse beurs sluit lager

In Tokio is de beurs donderdag lager gesloten. De stemming werd daarbij gedrukt door een forse daling van de Chinese export en import in april. De Nikkei eindigde 0,4 procent lager op 9009,65 punten.

De Japanse hoofdindex zakte eerdere op de dag even onder de 9000 puntengrens en tikte op 8895 punten het laagste niveau sinds 14 februari 2012 aan.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 10 mei 2012

'AEX opent vlak'

De beurs opent waarschijnlijk vlak. Beleggers blijven kijken naar Griekenland en de financiële problemen in Spanje.

,,We krijgen een vlakke opening van de AEX met een negatieve ondertoon. Griekenland zinkt steeds dieper in het moeras en in Spanje heeft de overheid de bank Bankia moeten redden. Ook vielen de handelscijfers uit China tegen. Al met al een cocktail van negatieve berichten'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: donderdag 10 mei 2012

Dag tip: Let op goud

Zeer opmerkelijk! De Telegraaf heeft dit bericht inmiddels offline gehaald, maar is wel nog te vinden in GOOGLE

De unieke zoekspiders van Goud-Portal zijn overal als de kippen bij en wij houden niets verborgen. Wat mogen wij niet horen?

Onderstaand een quote uit het bericht. Wij hebben het hele bericht! Nieuwsgierig? Schrijf u in op onze dagelijkse nieuwsbrief!

De goudprijs kan als vluchthaven profiteren van de toegenomen onrust rond Griekenland en Spanje. Technisch analist Geert-Jan Nikken verwacht dat op korte termijn de goudprijs de weg omhoog hervat.

Om in te spelen op een verwachte stijging van goud kan een Turbo Long worden ingezet. Klik op deze link om een voorspelling te doen over de AEX, de hoofdfondsen, de euro-dollar of het goud.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 10 mei 2012

'Situatie op vastgoedmarkt verslechterd'

De omstandigheden op de Nederlandse vastgoedmarkt zijn in het eerste kwartaal verder verslechterd.

Daarnaast was er in de sectoren bouw, techniek en infra sprake van volume- en margedruk. Dat maakt BAM, het grootste bouwbedrijf van Nederland, donderdag bekend.

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 10 mei 2012

Goud is de kluts kwijt

De papieren goudprijs zit in de hoek waar de klappen vallen. De belangrijke technische grens van $ 1.600 is neerwaarts doorbroken. Een tijdje geleden las ik een artikel van Peter L. Brandt dat de goudprijs binnenkort een keuze moest maken betreffende de volgende sprong. De goudprijs tekende een prachtig technische plaatje van een vlag. Aan het puntje van de vlag moet de prijs kiezen, doorbreekt het de neerwaartse trend en maakt het een sprong naar boven, of valt het van de vlag af.

Zo te zien, is de goudprijs van de vlag gevallen. Het gekke is dat de onderliggende factoren voor een sterke goudprijs even sterk aanwezig blijven als bij de goudprijs van bijna $ 2.000, zoniet nog sterker. Volgens mij kan je het zo bekijken: hoe erger de Westerse wereld er aan toe is, hoe belangrijker het voor de aanhangers van het hedendaagse fiatgeld (overheden, centrale banken,…) is om de goudprijs zo laag mogelijk te houden.