EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4556 tot 4560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Bankier en filantroop David Rockefeller (101) overleden

De beroemde Amerikaanse bankier en filantroop David Rockefeller is vanochtend overleden in New York. Dat melden verschillende Amerikaanse media, en wordt ook bevestigd door de woordvoerder van de familie. Rockefeller stond langer dan een decennium aan het hoofd van de bank Chase Manhattan. Hij werd 101 jaar oud.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Europa en de VS: het einde van ‘business as usual’

Het was een fascinerend moment: de Amerikaanse president Donald Trump, die voor de camera’s weigert de hand van de Duitse bondskanselier Angela Merkel te drukken. Die hand had ze bij haar aankomst in het Witte Huis, enkele uren eerder nog wel aangereikt gekregen, maar ondanks het aandringen van de aanwezige perslui en de vraag van Merkel zelf, bleef Trump na de persbabbel als een verweesd kind voor zich uit staren. Zijn persattaché Sean Spicer zou later zeggen dat hij het verzoek om een handdruk niet gehoord had. De echte reden is waarschijnlijk dat Trump, die zich na zijn State of the Union voor het Amerikaanse congres een tijdlang wat toegeeflijker had opgesteld, opnieuw zijn positie wil gaan verharden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Bitcoin verliest $3 miljard tijdens het weekend

Er dreigt een probleem te ontstaan bij Bitcoin. Aan een prijs van $1.270 was Bitcoin nog meer dan $20 miljard waard. Maar een forse daling afgelopen weekend bracht de prijs voor 1 BTC zelfs even terug onder $1.000. Momenteel staat de prijs weer boven deze psychologische grens, maar er ging wel meer dan $3 miljard marktwaarde in rook op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

15 financiële signalen die aantonen dat je serieus in de problemen zit

Iedereen maakt wel eens foute (financiële) beslissingen, de ene echter al eens meer dan de andere. Je kan zelfs serieus in de financiële problemen zitten zonder dat je dat door hebt. Soms moet je eens met je neus op de feiten worden gedrukt om te beseffen dat het anders moet. Indien jij jezelf aangesproken voelt na het lezen van deze lijst, is het dringend tijd om je financiële leven over een andere boeg te gooien.

Deze 15 signalen kom je beter niet tegen in je leven:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Water straks meer waardevol dan olie

Waterschaarste is één van de grote uitdagingen waarmee de industrie in de toekomst geconfronteerd zal worden. Door het gebrek aan voldoende voorraden zal water uiteindelijk waardevoller worden dan petroleum.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs