Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 45596 tot 45600
Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

Prijs koopwoning blijft dalen

De prijzen van verkochte koopwoningen daalden afgelopen maand verder. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) berekende dat de prijzen in april van dit jaar 5,2 procent lager waren dan in april 2011.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

'Spaanse economie krimpt ook in tweede kwartaal'

De Spaanse economie zal ook in het tweede kwartaal van het jaar krimp laten zien. Die voorspelling deed de Spaanse minister van Financiƫn, Luis de Guindos, maandag.

''De economische prestatie in het tweede kwartaal zal ongeveer gelijk zijn als die in het eerste kwartaal'', verwacht De Guindos.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

Hebben underwriters de koers van Facebook ondersteund?

De IPO van Facebook werd alvast niet de uitslaande brand waar iedereen op had gerekend, wel integendeel. De slotkoers lag slechts fractioneel boven de IPO-prijs en daar had toch eigenlijk niemand op gerekend. Op de beurs van Wall Street deed meteen het gerucht de ronde dat Facebook flink onder $ 38 zou zijn afgesloten wanneer de underwriters de koers van het aandeel niet ondersteund zouden hebben. Men kon zich onmogelijk een flop veroorloven, er werd dan ook alles op alles gezet om deze te voorkomen.

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

Alle wegen leiden naar goud

Het eindspel in deze crisis lijkt ingezet. Europa moet dringend keuzes maken, zoniet dreigt een complete desintegratie van de muntunie.

Met alle gevolgen vandien.

We staan voor de ergste van alle stormen. Niet mijn woorden. Wel die van de Britse premier David Cameron.

De keuzes zijn simpel.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

AEX werkt openingsverlies weg

In Amsterdam wist de beurs maandag het openingsverlies snel weg te werken. Ook de andere Europese beurzen toonden herstel. Koopjesjagers stapten weer voorzichtig in de markt na de forse koersdalingen van vorige week.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de vroege handel 0,4 procent hoger op 289,81 punten. De MidKap-index klom 1 procent tot 471,63 punten. De beurzen in Parijs, Londen en Frankfurt stegen tot 0,3 procent.