EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4561 tot 4565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Geslepen messen

Het rentebesluit dat de Federal Reserve gisteren presenteerde was weinig verrassend, maar toch stonden er volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort opmerkingen in de toelichting die anders waren dan de keer daarvoor.

Het rentebesluit dat de Federal Reserve gisteren presenteerde was weinig verrassend, maar toch stonden er volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort opmerkingen in de toelichting die anders waren dan de keer daarvoor.

'Zoals de inflatie', legt De Kort uit. 'Daar begint de FED zich nog geen zorgen over te maken, maar het wordt wel een 'puntje'. En ze constateren dat het vertrouwen in de Amerikaanse economie bij consumenten en producenten wel enorm is gestegen, maar dat dit nog niet wordt vertaald in harde cijfers. En dan heb je nog de vraag over wat Trump gaat doen. Dat is zo onzeker dat de FED heeft gezegd dat ze daar nog niets mee kunnen doen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Vlucht naar veilige havens

In The Financial Times maken ze zich zorgen over Nederland. De verkiezingen – en het succes van Geert Wilders – zou het einde betekenen van een zich herstellende economie. Maar, zijn al die negatieve voorspellingen wel gerechtvaardigd?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

5 cursussen waarna je geld kan verdienen zonder dat je iets moet doen

Zelfs wanneer je een goed betaalde job hebt, is extra geld welkom. Een tweede (of derde) stroom aan inkomsten geeft je meer flexibiliteit, meer zekerheid en meer controle over je geld. Je hebt dan ook extra geld om te beleggen om zo financiële onafhankelijkheid te bereiken. Maar de meeste onder ons hebben geen tijd voor een extra job. Gelukkig bestaat daar een oplossing voor.

Passief inkomen kan je leren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Nederlandse economie kent krachtige groei

Het lijkt niet op te kunnen met de Nederlandse economie. De meeste bedrijven staan er goed voor en het consumentenvertrouwen ligt op een historisch hoog niveau. Ook de arbeidsmarkt doet het goed.

Van alle kanten bereikt het nieuws over de groeiende Nederlandse economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

'Nederland heeft relatief grootste pensioenvermogen ter wereld'

Nederland had vorig jaar een pensioenvermogen van 168 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dit is relatief het grootste pensioenvermogen van de wereld.

Daarna volgen Australië (126 procent), Zwitserland (123 procent), de Verenigde Staten (121 procent) en het Verenigd Koninkrijk (108 procent), blijkt donderdag uit een publicatie van consultancybureau Willis Towers Watson. Voor het onderzoek is gekeken naar de 22 belangrijkste pensioenmarkten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs