EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4561 tot 4565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Car wars: Trump gaat strijd met China aan

De Verenigde Staten bereiden een aanval voor op de Chinese automarkt. De Amerikaanse president Donald Trump is immers van oordeel dat China zich bij de autoproductie aan concurrentievervalsing schuldig maakt.

Dat heeft de Amerikaanse nieuwssite Axios gemeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Shiller: Aandelenmarkt enorm overgewaardeerd

Volgens de Amerikaanse econoom Robert Shiller is de Amerikaanse aandelenmarkt op dit moment ‘zwaar overgewaardeerd’. Dat is geen goed teken, aangezien dezelfde econoom eerder ook de dotcom bubbel en de huizenmarktbubbel in de Verenigde Staten met redelijk grote nauwkeurigheid wist te voorspellen. Shiller ziet in het huidige optimisme op de beurs gelijkenissen met de situatie van eind jaren negentig, toen beleggers ook zeer positief gestemd waren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Dijsselbloem wil Europees Monetair Fonds

Als het aan Eurogroep voorzitter Dijsselbloem ligt wordt het Europese Stabiliteitsmechanisme (ESM) uiteindelijk omgezet in een Europees Monetair Fonds. Deze nieuwe organisatie moet, naar het voorbeeld van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de Europese landen die in de problemen zijn gekomen te hulp schieten. Naast het verstrekken van noodleningen moet deze supra-nationale autoriteit zich dus ook gaan bemoeien met het doorvoeren van hervormingen in de probleemlanden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Zo gaat Trumps ‘Grote Muur’ er uitzien

Meer dan 600 bedrijven hebben zich al gemeld als onderaannemers voor de bouw van de muur die de Amerikaanse president Donald Trump wil neerzetten bij de zuidelijke grens van de Verenigde Staten met buurland Mexico.

De Wall Street Journal kon de aanbesteding voor het project, opgesteld door de U.S. Customs and Border Patrol, inkijken. De ‘Big, beautiful wall’ moet er zo gaan uitzien:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Kim Jong-un dreigt met kernbommen

Het conflict tussen Noord-Korea en de VS escaleert. Nadat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson vorige week duidelijk maakte dat het ‘strategische geduld’ van de VS is opgebruikt en dat er ook militaire opties op tafel liggen, reageerde de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un maandag met het bericht dat indien er ook maar een kogel door Zuid-Korea of de VS richting zijn land wordt afgevuurd, de Noord-Koreanen niet zullen twijfelen om ‘hun onverslaanbare Hwasong-kernbommen’ richting Zuid-Korea of de VS te sturen. Zijn Zuid- en Noord-Korea de voorbije weken nog amper uit het nieuws geweest, dan lijken weinigen te weten hoe het komt dat Korea ooit in twee landen werd verdeeld.

Het antwoord op die vraag staat in het boek ‘Nothing to Envy’ van Barbara Demick, een Amerikaanse journaliste en voormalig bureauchef in Beijing voor de Los Angeles Times.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs