EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
28
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4566 tot 4570
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Intra-Europese betalingen straks in maximaal 10 seconden

Vanaf november volgend jaar zal het mogelijk zijn om in Europa instant geldtransfers uit te voeren. Daarbij zullen tussen de vierendertig landen van de Ā Single Euro Payments Area (Sepa) geldtransfers tot 15.000 euro binnen een tijdsbestek van tien seconden kunnen worden uitgevoerd.

Dat heeft de European Payments Council (EPC) bekend gemaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Dit is hoeveel je moet verdienen om aantrekkelijk te zijn

Financiƫle verantwoordelijkheid staat boven fysische aantrekkingskracht, ijver en zelfs intellect.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Britse happiness

De gevolgen van de Brexit, loonontwikkeling, inflatieontwikkeling en politieke onzekerheid beginnen toch langzaam maar zeker invloed te krijgen op het Britse consumentengedrag, vertelt macro-econoom Kees de Kort. Zijn de Britten nog wel een beetje happy over het consumentenvertrouwen?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

4/12: D-Day voor Europa

Eerst was er de Brexit, daarna de verkiezing van Donald Trump en zondag staat er opnieuw een belangrijke gebeurtenis op het programma. 4/12 wordt D-day voor Italiƫ Ʃn Europa. Een nederlaag van Matteo Renzi in het Italiaanse referendum kan het land (en daarmee het continent) in een nieuwe crisis duwen.

In een worst-case scenario moet Renzi aftreden, ontstaat er een bankencrisis en zal Italiƫ uit de Europese Unie stappen. Beleggers zijn er alvast niet gerust in en sturen de rentevoet op Italiaanse obligaties naar 2% ten opzichte van 0,30% in Duitsland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Amerikaanse staatsschuld richting $20 biljoen

De aangekondigde belastingverlagingen alsmede de grootschalige verbetering van de Amerikaanse infrastructuur lijken aanlokkelijk om de economische en banengroei(!) een flinke impuls te geven, ware het niet dat de gigantische staatsschuld ad $14 biljoen (12 nullen) met de daaraan gekoppelde ZIRP en NIRP rentes ā€˜the inconvenient truthā€™ zullen blijken te zijn. Alleen al in de afgelopen 12 maanden is er voor ruim $1,4 biljoen ā€œbijgefoktā€.Met de realisatie van Trumps plannen zitten we binnen niet al te lange tijd op minstens $20 biljoen schuld, waarmee de 100% BBP schuldquote ruimschoots wordt gepasseerd.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs