Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 45656 tot 45660
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

David Morgan presenteert @ Las Vegas Money Show

David Morgan gaf een presentatie over zilver als belegging op de Las Vegas Money Show.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

Positief sentiment op 2-jarig dieptepunt!

Beleggers dumpen hun aandelen, dat was al eerder duidelijk. Maar nu blijkt ook uit de nieuwste meting van AAII dat de bulls in de markt verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Het bullish percentage is op het laagste niveau van de afgelopen 2 jaren aanbeland! Met eenĀ 23.6% bullish sentiment zitten we heel ver onder het gemiddelde van 39%.

Ook hier kan het sentiment nog dieper wegzakken, maar veel ruimte aan de onderzijde is er niet meer: hou er rekening mee!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

Bankencrisis is gevaar voor de euro

Bezuinigingen vs groei? Het politieke debat kan beter gaan over de banken, want daar schuilt de toekomst van de euro. Door de aanhoudende economische crisis zijn de lidstaten en de banken dusdanig van elkaar afhankelijk geworden dat ze elkaar onderling verzwakken. Economische groei tover je niet uit een hoge hoed, zeker niet zonder geld voor investeringen. De Duitse econoom Daniel Gros vindt het daarom verbijsterend hoe Europese politici, de nieuwe Franse president François Hollande voorop, hameren op dat ene woord: groei.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

Fed's Bullard vindt dat banken opgesplitst moeten worden

De president van de Federal Reserve Bank van St. Louis James Bullard heeft donderdag aangekondigd dat banken die "too big to fail" zijn opgesplitst moeten worden.

"We hebben deze bedrijven niet in zo'n grote omvang nodig als ze nu zijn", stelde Bullard. Zijn opmerkingen komen een week nadat JP Morgan Chase & Co (JPM) bekendgemaakt heeft een handelsverlies van $2 miljard geleden te hebben.

Bron: co.uk
Geplaatst: donderdag 17 mei 2012

IMF: Olieprijzen verdubbelen in 2022

The oil prices warning comes as the International Energy Agency predicts fuel consumption will accelerate for the rest of this year.

The International Monetary Fund (IMF) has been warned by its internal research team that there could be a permanent doubling of oil prices in the coming decade with profound implications for global trade.