Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 4591 tot 4595
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Erkent de Chinese overheid de vastgoedzeepbel?

De Chinese vastgoedzeepbel heeft zich de afgelopen maanden ontwikkeld tot een ‘hot item’. Diverse economen hebben de afgelopen tijd laten weten dat de Chinese economie de gevaren kan gaan ondervinden van deze zeepbel, en ook de Chinese regering lijkt het gevaar van deze ‘bubble’ te hebben ontdekt.

De Chinese regering heeft namelijk een beleid in gang gezet die er in 14 steden voor moet gaan zorgen dat leners minder risico nemen. Daarbij moeten banken geen hypotheken verstrekken aan mensen die het zich eigenlijk niet kunnen veroorloven.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Goudprijs -3% en Zilverprijs -5% na mogelijk afbouw QE door ECB

De goudprijs en zilverprijs zijn vandaag respectievelijk 3% en 5% gedaald door....

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Tsjechische president wil vluchtelingen deporteren naar ‘onbewoonde Griekse eilanden’

De Tsjechische president Milos Zeman heeft er tijdens een forum op Rhodos voor gepleit vluchtelingen te deporteren naar ‘onbewoonde Griekse eilanden’ of ‘lege plekken’ in Afrika. De Grieken zouden in ruil daarvoor een gedeelte van hun schulden aan Europa kwijtgescholden zien:

“We zijn in Griekenland en hier zijn volop onbewoonde eilanden en een grote buitenlandse schuld. Dus als je hier hotspots voor vluchtelingen maakt, kan dat als een soort van afbetaling worden beschouwd.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Op jonge leeftijd rijk worden? Volg deze 8 tips

Rijk worden op jonge leeftijd, het is jammer genoeg maar weinigen gegeven. Maar dat wil niet zeggen dat het niet onmogelijk is. Een eigen succesvol bedrijf is de kortste maar moeilijkste weg. In alle andere gevallen is het beter om onderstaande 8 tips op te volgen.

En wie kan je beter vertellen hoe je op jonge leeftijd al miljonair kan worden dan diegene die het jou al hebben voorgedaan? Dit zijn de tips van 8 jonge miljonairs. Er is uiteraard geen garantie, maar … ‘May the odds be ever in your favour’ als je het wel doet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Brits pond zakt weg door ‘harde Brexit’

De Britse premier Theresa May heeft tijdens haar toespraak op zondag laten weten dat de Brexit er sowieso gaat komen. volgens May heeft het volk gesproken en zal de politiek hier naar moeten luisteren. Er waren nog diverse mensen te vinden die de hoop hadden dat het Brexit-idee uiteindelijk niet van de grond zou komen, maar die mensen komen dus nu duidelijk van een koude kermis thuis.