EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
58
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4596 tot 4600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

Waarom u armer wordt!

Er zouden 59.000 jobs in België bijkomen, bij ongewijzigd beleid, zo meldt de nationale bank (NBB). De Regering Michel steekt de pluimen voor dit banenrapport bij op haar eigen hoed. Maar is dat wel terecht? En wist u dat u ondertussen al weer 4% armer bent geworden en dat dit door de hoge inflatie alleen maar erger wordt?

De Nationale Bank van België klinkt in haar nieuwste rapporten positief over de economische toestand. Vooral de arbeidsmarkt zou gaan floreren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

Jongste Britse EuroMillions-winnaar wil loterij-organisatie voor de rechtbank slepen

Jane Park (21) was nog maar 17 jaar toen ze in maart 2013 met EuroMillions 1 miljoen pond won. Maar nu wil ze de Lottoverantwoordelijken voor de rechter slepen. "Soms wens ik dat ik het winnende biljet nooit gekocht had", zegt de twintiger uit het Schotse Midlothian aan de Britse zondagskrant Sunday People.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

Komt protectionisme van de jaren dertig terug?

In 1985 kwamen de ministers van Financiën van de vijf grootste economieën in het Plaza hotel in New York bijeen om het probleem van de sterke dollar aan te pakken. De waarde van de Amerikaanse munt was begin jaren tachtig sterk gestegen, met als resultaat dat Amerikaanse bedrijven steeds minder concurrerend werden en dat het voor Amerikanen steeds aantrekkelijker werd om goederen te importeren in plaats van deze zelf te produceren.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

De opmars van waardeaandelen

Zoals u weet zijn wij groot voorstander van het beleggen in waardeaandelen. Als groep beschouwd rendeert dit type aandelen bovengemiddeld en dat leidt tot heel grote verschillen op termijn. In tegenstelling tot groeiaandelen verwachten beleggers van waardeaandelen doorgaans weinig. Beleggers mijden dergelijke aandelen, meer dan eigenlijk terecht is. Gevolg is dat het juist de waardeaandelen zijn die uiteindelijk het best blijken te renderen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

'Royal Bank of Scotland treft voorbereidingen voor duizenden ontslagen'

Royal Bank of Scotland (RBS) bereidt naar verluidt een massaontslag voor. Volgens de Britse krant The Sunday Times verdwijnen er bij de bank zo'n vijftienduizend banen. In combinatie met het sluiten van vestigingen zou dat een kostenbesparing van meer dan een miljard pond moeten opleveren.

RBS zegt zich niet in het bericht te herkennen, maar wil verder geen commentaar geven.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs