Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 461 tot 465
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Nederland scoort opnieuw hoog in concurrentielijst WEF

Nederland staat voor het tweede jaar achter elkaar op de vierde plaats van een concurrentieranglijst van het World Economic Forum (WEF). In de Europese Unie staat Nederland bovenaan.

Volgens de Erasmus University, partnerinstituut in Nederland van het WEF, scoort Nederland hoog door de sterke basis in bijvoorbeeld infrastructuur en het macro-economische beleid.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

President Europese Centrale Bank: "We kunnen Bitcoin niet reguleren of verbieden"

President Europese Centrale Bank: "We kunnen Bitcoin niet reguleren of verbieden" Mario Draghi, De president van de Europese centrale bank, heeft recent verklaard dat de ECB niet bij machte is om digitale valuta zoals Bitcoin te verbieden of reguleren. Hij deed deze uitspraak als reactie op vragen in het Europese parlement of dat hij vindt dat er regulering van of een verbod op cryptocurrencies moet komen. Draghi merkte ook op dat de impact van cryptocurrencies nog verder bestudeerd moet worden maar dat het nog te vroeg is om het te zien als een acceptabele betaalmethode.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Na Facebook en Instagram blokkeert China nu ook Whatsapp

In China is de berichtenapp Whatsapp die eigendom is van Facebook geblokkeerd. De Chinezen willen geen risico’s nemen met sociale media. De Communistische Partij organiseert volgende maand haar vijfjaarlijks congres.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Belegger: Focus op de trend!

In de financiële markten wordt je vaak op het verkeerde been gezet. Door de dagelijkse gebeurtenissen schieten de prijzen vaak alle kanten op. De ene week is het koek en ei, de andere week is het kommer en kwel.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 28 september 2017

Grafiek: Grondstoffen extreem ondergewaardeerd

Grondstoffen zijn sinds het begin van de jaren zeventig niet meer zo goedkoop geweest ten opzichte van de Dow Jones aandelenindex. De volgende grafiek laat de verhouding zien tussen de Goldman Sachs Commodity Index (GSCI) en de aandelenindex van dertig grote Amerikaanse bedrijven.