Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 461 tot 465
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 25 december 2017

Sluit nog snel uw zorgverzekering voor 2018 af

2018 komt met rasse schreden dichterbij. Veel mensen weten nog niet welke zorgverzekering nou het beste past bij hun situatie. De verplichte zorgpremie gaat bij sommige aanbieders omhoog en bij sommige zorgaanbieders omlaag.

U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want er zijn veel verschillen. Het wordt een steeds complexer geheel.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 24 december 2017

Rusland plaatst S-400 raketsysteem bij Noord Korea

Rusland heeft de afgelopen dagen nieuwe S-400 raketsystemen geïnstalleerd in de buurt van Vladivostok, dicht bij de Noord-Koreaanse grens in het verre oosten van Rusland. De nieuwe raketinstallaties hebben een veel groter bereik dan de oude S-300 systemen (600 km versus 400 km), zijn nauwkeuriger en kunnen meerdere doelen tegelijk uitschakelen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

Waarom u beter al op uw twintigste met pensioensparen begint

Pensioensparen kan een heel mooi spaarpotje opleveren. Maar dan wel voor wie er vroeg genoeg mee begint.

Veel mensen beseffen dat hun later wettelijk pensioen niet zal volstaan om hun huidige levensstandaard op peil te houden. Zelf extra sparen is dus de boodschap. Het wettelijk pensioensparen is de eerste cruciale stap. De overheid moedigt dat ook aan door er een forse belastingvermindering aan te koppelen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

Schande

Het is een diepe schande dat Amerikaanse politici zo door rommelen over de begroting, vindt BNR macro-econoom Kees de Kort. Aanstaande zaterdag dreigt er opnieuw een shut down, dan zit de overheid weer aan het plafond voor uitgaven.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

EC wil ‘nucleaire optie’ inzetten tegen Polen

Frans Timmermans, de vice voorzitter van de Europese Commissie, heeft bekendgemaakt dat hij de lidstaten heeft gevraagd artikel 7 in werking te zetten tegen Polen. Europa is het beu dat “Polen geen gehoor geeft aan twee jaar van vergeefse pogingen om te voorkomen dat omstreden wetten zouden worden aangenomen die de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht aantasten in Polen”.