EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 461 tot 465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Dit decadente ijsje kost maar liefst 1.300 euro

Zin in een ijsje? Dit exemplaar kost maar liefst 1.300 euro. Het is verkrijgbaar in een chic hotel in New York. De ingrediënten? Vanille-ijs, truffel en champagnesaus. Uiteraard wordt het ijsje afgewerkt met goud en zilver. En het wordt geserveerd in een kristallen kom.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

China zet in op nieuwe transportmodus, namelijk de hyperloop

China gaat zijn transportsysteem upgraden door middel van een samenwerking met het Californische Hyperloop Transportation Technologies. Zoals de naam het al zegt, wilt China beginnen met de uitbreiding van het transportsysteem aan de hand van een hyperloop. De eerste ‘lijn’ komt er in de provincie Guizhou,  andere provincies zullen later aan bod komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Onzin dat Trump geen kritiek op FED mag geven

Macro-econoom Kees de Kort vindt het onzin dat president Trump geen kritiek op de FED mag geven. Tegelijkertijd is het monetair beleid veel te belangrijk om aan politici over te laten. We zouden een middenweg moeten vinden tussen het beleid en de deskundigheid van de technocraten en de invloed van politici. Die zijn immers eindverantwoordelijk. Verder voorziet De Kort spanning bij de emerging markets.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Trump: 'Klaar' om 505 miljard dollar aan Chinese goederen extra te belasten

De Amerikaanse president Donald Trump zegt "klaar" te zijn om extra heffingen in te stellen op 505,5 miljard dollar aan Chinese goederen die de VS importeert.

“Ik doe dit niet om de politiek. Ik doe dit om het juist is voor ons land”, aldus de zakenman. “Wij worden al langere tijd opgelicht door China.”

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Al 21,5 miljard euro aan bitcoins ‘verloren’

Wereldwijd verloren we al 21,5 miljard euro in bitcoins. Dat schat marktonderzoeker Chainanalysis. In de meerderheid van de gevallen hebben de eigenaars de harde schijven met hun ‘wallet’ op nog in hun bezit, maar kunnen ze er niet meer aan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs