EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 461 tot 465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 29 april 2018

Vrede tussen Noord-Korea en Zuid-Korea dichterbij

De historische ontmoeting tussen Kim Jong-Un en de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wordt in Noord-Korea gezien als mijlpaal en als een keerpunt voor het Koreaanse schiereiland. De twee landen brachten vrijdag een gezamenlijke persverklaring naar buiten, waarin het voornemen werd uitgesproken om de vrede tussen beide landen te herstellen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 29 april 2018

Mike Pompeo: "Rusland moet haar koers wijzigen"

De NAVO kan haar positie ten aanzien van Rusland pas veranderen wanneer Moskou haar koers wijzigt. Dat zei Mike Pompeo, de nieuwe Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, tijdens een persverklaring in het hoofdkwartier van de NAVO. Ook zei hij dat de trans-Atlantische militaire alliantie vandaag de dag meer noodzakelijk is dan ooit, verwijzend naar recente incidenten die aan Rusland worden toegeschreven.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 29 april 2018

Turkije haalde in 2016 al haar goud weg uit VS

De centrale bank van Turkije zou in 2016 al haar goud bij de Amerikaanse centrale bank hebben opgehaald en overgebracht naar de goudkluizen van de Bank of England en de Bank for International Settlements (BIS). Dat schrijft columnist Uğur Gurses in de Turkse krant Hurriyet. Hij baseert zich op een rapport van de Turkse centrale bank.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 28 april 2018

Frankrijk en Duitsland willen verdere versterking van de eurozone

Frankrijk en Duitsland voeren hun onderhandelingen over een gezamenlijk voorstel voor de toekomst van de eurozone op. ''Het is voor Europa van groot belang dat Frankrijk en Duitsland daarover overeenstemming hebben", verklaarde de Duitse minister Olaf Scholz zaterdag. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 april 2018

Gehoord in de wandelgangen

Quinton Hennigh van Novo Resources was vorige week één van de sprekers op de Commodity Discovery Day. Ik wilde eigenlijk één ding heel graag van hem horen en gelukkig stelde Willem Middelkoop de vraag die ook op mijn lippen lag. De vraag draait namelijk rond een uitspraak die Keith Barron eind vorig jaar deed op zijn blog. Keith Barron is een veteraan uit de mijnsector en hij verdiende een fortuin met de Fruta del Norte ontdekking in Ecuador.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs