Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 4601 tot 4605
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 5 oktober 2016

Dubai wil wereldwijd grootste knooppunt vliegtuigtrafiek worden

Tegen het einde van dit decennium zal Dubai International Airport concurrenten zoals Peking en Atlanta hebben overstegen en de drukste luchthaven van de wereld zijn geworden. Dat heeft Paul Griffiths, chief executive van Dubai International Airport, gezegd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 5 oktober 2016

'Brexit brengt 75.000 Britse banen in gevaar'

In het ergste geval komen ongeveer 75.000 banen en belastinginkomsten ter waarde van 10 miljard pond mogelijk in gevaar bij een Brits vertrek uit de Europese Unie.

In het beste geval verdwijnen er maar vierduizend banen en dalen de belastinginkomsten met 0,5 miljard pond.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 5 oktober 2016

Experts waarschuwen: ons pensioenstelsel staat op instorten

Als er niet drastisch wordt ingegrepen, zullen we nooit het wettelijk pensioen krijgen waar we op hopen. Dat zeggen specialisten Jef Vuchelen (VUB) en Mark Scholliers. Volgens hen doet de overheid te weinig en zijn de prognoses over vergrijzing en pensionering veel te rooskleurig.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 5 oktober 2016

Nog duizend ontslagen waar ING niet over spreekt

De drastische herstructurering bij ING dreigt nog veel meer banen te kosten dan de 3.500 die de directie aankondigde. Door de uitdunning van het kantoren­netwerk worden ook bij de zelfstandige ING- en Record Bank-kantoren minstens 1.000 jobs bedreigd. En dat aantal kan nog fors oplopen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2016

Deze alleszeggende indicator verraadt de behoefte naar goud

Diep in de Zwitserse Alpen, vlak bij een oude landingsbaan geschikt voor kleine privéjets, ligt een enorme bunker waar in alle waarschijnlijkheid de grootste goud voorraad van de wereld ligt opgeslagen, aldus dit artikel op Bloomberg.