EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4606 tot 4610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

De wereldhandel groeit niet meer: we gaan de globalisering terugdraaien

De nieuwe Amerikaanse president Trump zegt het Trans-Pacific-Partnership-handelsverdrag (TPP) op. En waarschijnlijk gaat het TTIP-handelsverdrag tussen de VS en Europa de prullenbak in. President Trump zegt hardop dat de Amerikanen weer zelf spullen moeten gaan maken in plaats van spullen te importeren. Dat betekent een terugkeer naar halverwege de 20e eeuw.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

Man die getipt wordt als VS-ambassadeur bij EU speculeert over einde euro

Ted Malloch, de man die getipt wordt als toekomstig Amerikaans ambassadeur bij de Europese Unie, heeft weinig vertrouwen in het voortbestaan van de euro. De Europese eenheidsmunt zou binnen de komende achttien maanden kunnen instorten, zo verklaarde Malloch aan de Britse openbare omroep BBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

Het potentieel met beleggen in zilver is gigantisch

‘Je moet kopen wanneer het bloed door de straten stoomt’, het is een bekende uitspraak van Warren Buffett. Hij bedoelt daarmee dat je moet kopen wanneer niemand nog interesse heeft. Waarom Buffett geen zilver koopt, blijft voor ons dan ook een raadsel. Zilver was nog nooit zo goedkoop en het opwaarts potentieel is dan ook gigantisch.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

Caterpillar schrapte meer dan 12.000 banen op een jaar tijd, en dat is nog zonder geplande sluiting Gosselies

Bij de Amerikaanse machinebouwer Caterpillar zijn het voorbije jaar meer dan 12.000 banen geschrapt, of 10 procent van het totale personeelsbestand. De cijfers houden nog geen rekening met lopende herstructureringen zoals de geplande sluiting van de fabriek in Gosselies, waar nog eens 2.000 banen bedreigd zijn. Dat blijkt uit de jaarcijfers van Caterpillar. Het bedrijf sloot 2016 met verlies af.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

Snel extra geld verdienen? 10 tips om jou te helpen

We zitten allemaal wel eens in die situatie dat snel extra geld verdienen heel handig van pas komt. Het is dan heel aanlokkelijk om op de lotto te spelen of je in te mengen met louche of zeer risicovolle dingen. Maar je kan ook creatief tewerk gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs