EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4606 tot 4610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

Kan financiële sector in Europa nog inlopen op Amerikaanse concurrenten?

De Europese banken hebben zwaar te lijden gehad onder de financiële crisis. Dit onder meer door de aanhoudende problemen in de Eurozone, de lage rentes maar ook door zware boetes en een groot aantal faillissementen. Door de renteverhoging in de Verenigde Staten is het startschot gegeven om ook in Europa de situatie te zien verbeteren, tenminste als de ECB zijn beleid wil omgooien…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 18 maart 2017

9 zaken die u niet wist over Noord-Korea

Naar schatting 200.000 van de circa 24 miljoen Noord-Koreanen verblijven in strafkampen

Naar schatting 200.000 van de circa 24 miljoen Noord-Koreanen verblijven in strafkampen

De Noord-Koreaanse overheid ontkent overigens het bestaan van zulke kampen. Het bekendste kamp is Yodok, ook wel Kamp 15 genoemd. Op zo’n 120 kilometer ten noordoosten van Pyongyang. Dat kamp is onderverdeeld in een gedeelte voor levenslang gedetineerden en een heropvoedingsgedeelte, waar gevangenen worden “heropgevoed” tot burgers zoals de Noord-Koreaanse overheid ze graag ziet, zodat ze weer kunnen terugkeren in de Noord-Koreaanse samenleving. Hierdoor zijn er ook ooggetuigenverslagen van de toestanden die zich voordoen in kamp Yodok.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 18 maart 2017

Afgelopen week opnieuw tal van moslim aanslagen en misdaden in Europa

Allahu Akbar! Moslim in Parijs snijdt op straat vader en broer keel door – Vandaag: Neergeschoten moslim op Parijs-Orly (foto) opende bij verkeerscontrole het vuur op drie agenten – Düsseldorf: 15 jarig meisje keel doorgezaagd met multitool

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: zaterdag 18 maart 2017

Kredietbeoordelaar negatiever over Turkse economie

Kredietbeoordelaar Moody's is negatiever over de nabije toekomst van de Turkse economie. Het bureau verlaagde vrijdag de zogeheten rating-outlook van stabiel naar negatief. Daarmee wordt het aannemelijk dat Moody's de kredietwaardigheid van het land op termijn zal gaan verlagen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 maart 2017

23.000 ontslagen door faillissementen in 2016

Ondanks het aantrekken van de economie en de toename in openstaande vacatures was 2016 voor heel wat mensen toch een bijzonder pijnlijk jaar.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs