EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4616 tot 4620
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Een nieuwe demografische crisis bedreigt China

China heeft het bijzonder moeilijk om zijn geboortecijfer opnieuw op te trekken. Dat heeft wellicht te maken met de terughoudendheid bij jonge Chinese koppels om hun gezin met meerdere kinderen uit te breiden, maar ook met de kwaliteit van het sperma van de gemiddelde Chinese man.

Dat zegt de Council on Foreign Relations in New York.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Luchtvaartconcern Airbus schrapt ruim 1.150 kantoorbanen

Airbus schuift zoals verwacht de hoofdkantoren van zijn vliegtuigdivisie en de overkoepelende houdstermaatschappij in elkaar. 

Airbus schuift zoals verwacht de hoofdkantoren van zijn vliegtuigdivisie en de overkoepelende houdstermaatschappij in elkaar. 

Daardoor komen ruim 1.150 arbeidsplaatsen te vervallen, meldt het Frans-Duitse luchtvaart- en defensieconcern dinsdag. Franse media hadden eerder het verlies van minstens 1.300 kantoorbanen voorspeld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Nederland hengelt naar gigafabriek Tesla

Het Nederlandse kabinet gaat zich sterk maken om de Amerikaanse fabrikant van elektrische wagens Tesla te overhalen een reuzenfabriek voor elektrische auto's in Nederland te vestigen. Dat heeft Nederlands minister van Economische Zaken Henk Kamp aan de Tweede Kamer geschreven. Hij wil verder weinig loslaten over zijn contacten met de autofabrikant.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

De essentie van risico: het kan een keer misgaan

De OECD ziet de nabije toekomst van de wereldeconomie eigenlijk best zonnig tegemoet. Weliswaar laat 2016 een lichte terugval zien ten opzichte van 2015, maar de komende twee jaar wordt het steeds iets beter. Donald Trump is er voorlopig in geslaagd de 'economische elite' enigszins gerust te stellen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Een geheim over de goudmarkt

De goudprijs heeft het niet gemakkelijk. De rentevoeten stijgen, aandelenmarkten tikken nieuwe records aan en het optimisme rond het gele edelmetaal smelt als sneeuw voor de zon. Toch zijn er enkele belangrijke factoren die een sterke positieve invloed hebben op de toekomstige evolutie van de goudprijs. Dit geheim (eigenlijk zijn het er 2) weet bijna niemand, zelfs de sterkste goudkevers niet.

Fundamenteel gaat het goud nog steeds voor de wind:

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs