Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 4621 tot 4625
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

Analist Wells Fargo ziet goudprijs terugvallen naar $1.050

John LaForge van Amerikaanse zakenbank Wells Fargo ziet weinig hoop voor een sterke goudprijs. Volgens LaForge zal de goudprijs zelfs terugvallen tot $1.050. Hij ziet dit als een normaal proces in een langdurige daling.

LaForge ziet goud als een grondstof en grondstoffen zitten in een langdurige berenmarkt. Traditioneel duren berenmarkten in grondstoffen zo’n 20 jaar met tussentijds ups en downs. De huidige berenmarkt duurt nog maar 5 jaar.

De goudprijs zal dan ook het dieptepunt van eind december 2015 opnieuw testen. Het is niet ongewoon dat de prijzen van grondstoffen hun eerste dieptepunt opnieuw gaan testen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

Investeerders zaten sinds 9/11 nooit op meer cash dan vandaag

De portefeuilles van de investeerders bestaan op dit ogenblik voor 5,8 procent uit cash, tegenover 5,5 procent tijdens de maand september. Daarmee wordt het hoogste cash-niveau opgetekend sinds november vijftien jaar geleden, kort na de terroristische aanslagen van Al-Qaeda in de Verenigde Staten.

Dat blijkt uit een rapport van Bank of America.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

9 dingen die je moet doen om al jong miljonair te worden

‘In een vrije markt kan iedereen zoveel geld verdienen als ze willen’ – Steve Siebold, de man die jarenlang de gewoontes van 1.200 miljonairs bestudeerde. Iedereen heeft dus de mogelijkheid om rijk te worden en het is nooit te laat om ermee te beginnen.

Onderstaande 9 dingen die Siebold aanraadt, garanderen geen bankrekening vol miljoenen, maar het verhoogt alvast de kansen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

Chinese huizenmarktzeepbel in beeld gebracht

Steeds meer alarmbellen beginnen te rinkelen als het gaat om de zeepbel die er is gecreëerd binnen de Chinese vastgoedmarkt. Onder andere het Internationale Monetaire Fonds en de Fed hebben hun zorgen uitgesproken over de oververhitting binnen deze markt.

We leven in een tijd die met name gedomineerd wordt door de spelletjes van de centrale banken. Op monetair gebied gebeurt er van alles, maar voorlopig blijft het gewenste effect uit. Zo hebben we nog steeds te maken met een extreem lage inflatie en daarnaast weten de consumentenbestedingen maar niet van de grond af te komen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

Beleggen in Goud versus Beleggen in Zilver

Beleggen in Goud versus Beleggen in Zilver, goud of zilver? Zilver heeft het in 2016 een stuk.....