EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4621 tot 4625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Nog niet eerder gebeurde er dit met de prijs van een bitcoin

De prijs van een bitcoin doormaakt iets dat niet onopgemerkt mag blijven.

De prijs van een bitcoin doormaakt iets dat niet onopgemerkt mag blijven.

Het zal investeerders en volgers van bitcoin wellicht opgevallen zijn. De prijs van een bitcoin begint de laatste weken zijn volatiliteit kwijt te raken en legt daarbij tevens een stabiele weg naar boven af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Warren Buffett trakteert Bill Gates op een lunch … en betaalt met kortingsbonnen

Warren Buffett is een van de rijkste mensen ter wereld, Bill Gates is volgens Forbes dé rijkste mens ter wereld. Wanneer beide heren gaan lunchen, zou je dus een groot galadiner kunnen verwachten. Maar niets is minder waar. In een recent jaarverslag vertelt Bill Gates een prachtige anekdote.

In het Bill and Melinda Gates Foundation jaarverslag wijdt Bill Gates een groot deel aan de vriendschap die hij deelt met miljardair Warren Buffett. Gates heeft enorm veel te danken aan Buffett. 1 simpele opmerking van het Orakel van Omaha zorgde er zelfs voor dat Microsoft de mastodont werd die het nu is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

De Zweden betalen te veel belastingen… en hebben daar een goede reden voor

Zweden heeft al één van de zwaarste fiscale stelsels van de wereld, maar toch blijkt dat vorig jaar door de burgers en bedrijven van het land 40 miljard Zweedse kronen of bijna 5 miljard dollar teveel belastingen werden betaald.

Dat heeft de Britse zakenkrant Financial Times gemeld. Er wordt echter opgemerkt dat de Zweden heel goede redenen hebben om meer belastingen te betalen dan eigenlijk is verplicht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Beleggers storten zich massaal op een speciale belegging in goud die al 180% gestegen is

Zo kan je echt véél geld verdienen met goud. Goud is net als zilver opnieuw bezig aan een sterk begin van het jaar. De goudprijs staat zo’n 10% hoger. Goudmijnaandelen staan echter zo’n 15%. Maar 1 ETF verdubbelde al bijna in prijs. En beleggers storten zich er massaal op.

Het volume is deze bijzonder belegging in goud ligt dit jaar 4 keer hoger dan normaal terwijl het volume bij goud-ETFs en goudmijn-ETFs daalt. Beleggers storten zich dan ook massaal op de Direxion Daily Junior Gold Miners Index Bull 3x Shares ETF (JNUG).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Weidmann: Stimulering ECB zal niet plotseling stoppen

De ECB zal niet plotseling stoppen met haar stimuleringsprogramma, zo verklaarde Jens Weidmann van de Bundesbank tegenover de Frankfurter Allgemeine. Het lijkt erop dat hij daarmee de financiële markten probeert voor te bereiden op een geleidelijke afbouw van het opkoopprogramma.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs