EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4636 tot 4640
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

Column: Diversiteit van nieuws belangrijker dan ooit

Misschien is het u ook al opgevallen dat er de afgelopen week in de grote media opeens heel veel gezegd en geschreven is over ‘nepnieuws’ en ‘valse nieuwssites’. In mijn column van vorige week schreef ik al over de plannen van Google en Facebook om zogeheten valse nieuwsberichten uit de resultaten weg te filteren. Een zorgwekkende ontwikkeling, want hoe kunnen dit soort bedrijven bepalen wat nou echt nieuws en wat nep nieuws is?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

Amerikaanse geheime dienst wil 2 verdiepingen van Trump huren om hem te beschermen

De Amerikaanse geheime dienst overweegt twee volledige verdiepingen te huren in de Trump Tower in New York. Er zou een commandopost worden opgezet met als doel de president-elect en zijn familie te beschermen. Er zou ook een afdeling van de politie worden ondergebracht.

Het zou om een primeur gaan, want nooit eerder huurde de geheime dienst een ruimte die eigendom is van de president-elect voor diens beveiliging.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

Europese eenheidsmarkt moet nog 2 jaar toegankelijk zijn na Brexit

De Britse centrale bank is bezig met de overgangsplannen voor de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Over een abrupt einde van de ‘samenwerking’ is totaal geen sprake, volgens Mark Carney moeten Britse bedrijven ten minste 2 jaar toegang blijven hebben tot de Europese eenheidsmarkt.

De Brexit wordt grondig voorbereid achter de schermen, althans volgens de krant The Sunday Times. Volgens enkele bronnen werkt Mark Carney, gouverneur van de Britse centrale bank, aan een plan om Britse bedrijven nog twee jaar lang toegang te geven tot de Europese eenheidsmarkt na de definitieve uittreding.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

Amerikaanse kopers smijten met miljarden op Black Friday

De Amerikaanse consumenten hebben hun traditionele koopwoede op Thanksgiving en Black Friday royaler dan ooit getoond. In totaal gaven ze 5,3 miljard dollar (ruim 5 miljard euro) uit. Dat is 18 procent meer dan vorig jaar, becijferde het softwarebedrijf Adobe Systems Inc.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

China boekt nieuw wereldrecord patentaanvragen

China heeft het voorbije jaar 1,01 miljoen patentaanvragen ingediend. Daarmee heeft het land een nieuw record laten optekenen. Dat blijkt uit een rapport van de World Intellectual Property Organization (Wipo).

Voor de eerste keer in de geschiedenis worden door één land meer dan één miljoen aanvragen voor een patent geregistreerd.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs