Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 4641 tot 4645
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Deze laatste ontwikkelingen geven goud meer glans

Het plaatje voor goud ziet er voor de lange termijn werkelijk grandioos uit. Er ontwikkelen zich steeds meer factoren die uitwijzen dat goud een glorieuze toekomst te gemoed gaat. De aanleidende factoren zelf zijn helaas minder rooskleurig daar de toekomstige stijgende goudprijs gedreven wordt door verslechterende macro economische omstandigheden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Peeters bezorgd over nog meer herstructureringen in bank- en verzekeringssector

Minister van Economie en Werk Kris Peeters is bezorgd over nog meer herstructureringen in de bank- en verzekeringssector. Dat heeft hij vandaag gezegd na afloop van een onderhoud met de top van verzekeraar P&V. "Ik maak me zorgen", dixit Peeters, die in gesprek zal gaan met de sector.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

De 5 belangrijkste beleggingstips die je ooit zal lezen

Veel beleggers beginnen met goede hoop maar maken steeds dezelfde fouten door op de verkeerde momenten te kopen en te verkopen. Gemiddeld halen particuliere beleggers daarom bijzonder slechte resultaten. De markten begrijpen en goed advies opvolgen, is dus bijzonder belangrijk.

Financiële markten gaan op en neer. De stier kan niet zonder de beer, net zoals yin niet zonder yang kan. Beleggers hebben veel meer mogelijkheden om hun portefeuille beter te beheren dan vroeger, en toch maken ze fouten.

Een goede cash positie is iets dat veel beleggers bijvoorbeeld al over het hoofd zien. Maar er zijn nog enkele tips die beleggers goed in hun oren moeten knopen willen ze geld verdienen met beleggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Veel geld verdienen? Leer programmeren met blockchain

Veel techneuten begrijpen de magie van blockchain nog niet. Nochtans is de blockchaintechnologie big business aan het worden. Aangezien er nog te weinig programmeurs de technologie begrijpen, is de vraag hoog … en dus ook het potentiële salaris.

Er komen de laatste tijd ook steeds meer cursussen op de markt om de technologie van bitcoin en andere cryptomunten aan te leren. Wie zich deze technologie meester kan maken, kan alvast een interessant salarispakket verwachten.

‘The Sky is the limit’ voor programmeurs die blockchain begrijpen, zegt de 27-jarige Roy Breidi. Breidi volgde een cursus bij Coursera ‘Bitcoin and Cryptocurrency Technologies’. Daarna nam hij ontslag om full time aan het werk te gaan bij Shake.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Dit is de reden dat de huizenprijzen blijven stijgen

Tijdens de financiële crisis kwamen veel huizen onder water te staan. Van dit verschijnsel is sprake op het moment dat de waarde van het huis minder bedraagt dan de hypotheekschuld. Door de financiële crisis verloren veel mensen hun baan en moesten noodgedwongen hun huis tegen die lage verkoopprijs van de hand doen. Met een flinke restschuld tot gevolg.

Terwijl sommige mensen nog steeds denken dat de huizenmarkt de nare gevolgen ondervindt van de huizenmarkt crisis die achter ons ligt, bewijst de volgende grafiek het tegendeel. Tenminste, in het Verenigd Koninkrijk hebben ze de crisis allang achter zich gelaten. Op dit moment bewegen we ver boven de niveaus van voor de financiële crisis.