EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4646 tot 4650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Miljardensteun voor Mongolen

Mongolië krijgt in totaal 5,5 miljard dollar aan noodsteun van onder meer het Internationaal Monetair Fonds (IMF) om het land te helpen met zijn economische problemen en het aflossen van schuld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Iraakse regering vindt meer olie

De olievoorraden van Irak zijn fors groter dan eerder werd gedacht. 

Volgens de Iraakse olieminister blijkt uit nieuwe schattingen dat de voorraden 153 miljard vaten (van 159 liter) bevatten, 10 miljard meer dan tot dusver werd aangenomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Trumps plannen duwen Mexico in armen van nieuwe handelspartners

De Mexicaanse minister van Buitenlandse Zaken Luis Videgaray heeft in een interview met het Duitse persbureau dpa gezegd dat zijn land na uitlatingen van Donald Trump op zoek is naar handelsakkoorden met andere naties. De Amerikaanse president dreigt ermee de import uit Mexico zwaarder te belasten. "Onze belangrijkste doelstelling is dat Mexico dichter bij de rest van de wereld komt", zei Videgaray in Frankfurt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

ECB-bestuurder hoopt voor 2018 opkoopprogramma verder af te bouwen

Sabine Lautenschläger, bestuurder bij de Europese Centrale Bank, hoopt dat voor het einde van het jaar het opkoopprogramma van de centrale bank verder kan worden afgebouwd.

Ze zegt verder in een interview met Deutschlandfunk dat de inflatie nog meer moet stijgen voordat de rentetarieven van de ECB kunnen worden verhoogd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

China past strategie niet aan om protectionisme Trump

China gaat de ontwikkelingsstrategie voor de industrie niet aanpassen vanwege plannen van de Amerikaanse president Donald Trump om banen in de Verenigde Staten te houden.

"We houden deze maatregelen in de gaten, maar het zal niet de ontwikkeling van de Chinese industrie beïnvloeden", aldus de industrieminister Miao Wei.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs