Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 466 tot 470
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

Moderner dan je denkt: Noord-Korea stort zich (illegaal) op bitcoins

Er heerst een constant voedseltekort, er zijn maar drie tv-zenders en er vinden nog openbare executies plaats. En toch is Noord-Korea moderner dan je zou denken. Grote leider Kim Jong-un is niet blind voor het huidige bitcoin-succes en probeert de staatskas wat aan te vullen met de virtuele munt. En daarbij houdt hij zich niet echt aan de spelregels.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

Zuid-Korea overweegt 'bitcoinbelasting'

De overheid van Zuid-Korea overweegt een belasting op cryptovaluta in te voeren, nu munten als de bitcoin steeds populairder worden.

De overheid van Zuid-Korea hield woensdag een noodvergadering, meldt Reuters. Het land overweegt een belasting op winst uit cryptovaluta en wil minderjarigen verbieden eigen rekeningen voor de munten te openen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

Tienduizenden gepensioneerden moeten plots belastingen betalen

In plaats van de fiscale pensioenval op te lossen, heeft de regering een nieuwe val gecreƫerd. Tienduizenden gepensioneerden en invaliden die vorig jaar geen belasting betaalden, moeten dat nu wel doen. Dat bericht De Tijd onlangs.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

Als ik nu van start zou gaan dan had ik alles anders gedaan!

Hai Mijn naam is Delano en ik ben sinds begin 2017 bezig met handelen in cryptocurrencies. Bitcoinspot.nl heeft aan mij gevraagd of ik een blog wilde schrijven over mijn ervaringen. Op deze manier kan ik jullie laten zien hoe het handelen in zijn werk gaat en jullie helpen om het veilig aan te pakken. Ik zal mijn opgedane ervaringen met jullie delen en jullie kunnen mij uiteraard vragen stellen of verzoekjes indienen voor onderwerpen. Ik hoor graag van jullie in de comments! Groetjes Delano.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 20 december 2017

Vergeet de bitcoin, litecoin steeg 10.000% op 12 maanden

In alle heisa rond de bitcoin heeft een andere crypromunt, de litecoin, in alle stilte een onwaarschijnlijke koersexplosie gemaakt.

Litecoin is een peer-to-peer online betalingsmiddel dat real-time, bijna kosteloze betalingen toelaat naar eender wie in de wereld. Het is een open source, globaal betalingsnetwerk, zonder enig centraal gezag. Het netwerk wordt beveiligd door wiskundige formules en laat individuen toe hun eigen financiƫn te controleren. Litecoin is gemaakt met de intentie om het concept van bitcoin te verbeteren. Daarbij spelen enkele technische verschillen een rol.