EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 466 tot 470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Negatieve rente wordt normaal instrument voor centrale banken?

Centrale banken wereldwijd zouden een substantiële negatieve rente moeten overwegen in tijden van een deflatoire crisis, zo schrijft Sun Guofeng van de financiële onderzoeksafdeling van de Chinese centrale bank in een nieuw onderzoeksrapport. Ook zouden centrale banken volgens hem de negatieve rente moeten omarmen als een conventioneel beleidsinstrument om de economische groei weer aan te jagen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

ECB wil noodlijdende banken kunnen helpen

De ECB overweegt een nieuw beleidsinstrument waarmee ze noodlijdende banken direct van noodliquiditeit kan voorzien, zodat de bank in afgeslankte vorm met alleen de gezonde onderdelen een doorstart kan maken. Dat blijkt uit vertrouwelijke documenten die in handen zijn van Bloomberg.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Deutsche Bank gaat groot aantal banen schrappen

Economie Deutsche Bank gaat banen schrappen en wil zich weer meer op Europese klanten richten. Het gaat om een stevige koerswijziging, waarbij de ploeterende bank die al decennialang concurreert met de grote Amerikaanse zakenbanken op Wall Street, zijn aanwezigheid in de Verenigde Staten en Azië behoorlijk terugbrengt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

Fors verlies voor Barclays door miljardenschikking rommelhypotheken

De Britse bank Barclays is in het eerste kwartaal diep in het rood gedoken, vooral door een miljardenschikking in een zaak over rommelhypotheken in de Verenigde Staten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

Spanningen met Iran doen olieprijs pieken in 2018

De olieprijs is in het tweede kwartaal van 2018 tot het hoogste punt gestegen in drie en een half jaar tijd, door vrees voor sancties tegen Iran. Initiator van de nieuwe spanningen is ‘the usual suspect’ – de Amerikaanse president Donald Trump. 12 Mei aanstaande zal de VS beslissen of het nieuwe restricties zal opleggen aan OPEC’s derde grootste producent van aardolie. De bestaande nucleaire deal met het land is namelijk een doorn in Trumps oog. Hij noemde het bestaande akkoord “krankzinnig” en “belachelijk”.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs