Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 466 tot 470
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 28 september 2017

Verenigde Staten exporteren steeds meer olie naar Azie

De Verenigde Staten exporteren steeds meer olie en dat gaat voor een groot gedeelte naar Azië. Van de totale export van Amerikaanse olie gaat dit jaar zelfs een derde deel naar Aziatische landen. Dat is opmerkelijk, gezien de afstand die olietankers moeten afleggen om van de Golf van Mexico naar bestemmingen als China, Japan en Zuid-Korea te komen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

Brexit: burgemeester Londen wil tweede referendum

De Londense burgemeester Sadiq Khan heeft gezegd dat zijn Labourpartij een tweede Brexitreferendum wil steunen. Khan zei dat hij zich zal inzetten voor een tweede stemronde, waarin de Brexitakkoorden door het volk kunnen worden goedgekeurd. Een mogelijkheid om de Brexit ongedaan te maken zal daarom in het volgende Labourmanifest worden opgenomen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

Referendum Koerden is Israelisch plot

Volgens de Iraanse generaal Hossein Baqeri is het referendum in Irak over een onafhankelijk Koerdistan een plot van Israël en haar bondgenoten om de spanningen in het Midden-Oosten verder aan te jagen, zo meldt de Times of Israel. Ook de hoge Iraanse officier Mohammad Mohammadi Golpaigani is ervan overtuigd dat Israël en haar bondgenoten achter het referendum zitten, omdat deze kwestie opeens in beeld komt nu Islamitische Staat verslagen is.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

World Gold Council: Peak gold is al bereikt

Volgens de topman van de World Gold Council heeft de goudmijnsector wereldwijd al bijna het punt bereikt waarop de jaarlijkse productie van goud niet meer zal toenemen, het zogeheten ‘peak gold’ moment. In een interview met Bloomberg zei WGC-topman Randall Oliphant dat er steeds minder nieuwe grote ontdekkingen gedaan om de dalende productie van bestaande goudmijnen te vervangen. 

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

Bitcoin is de nieuwe internetbubbel

Volgens vermogensbeheerder Mike Novogratz is Bitcoin als een nieuwe internetbubbel, die nog veel potentieel heeft om verder te stijgen. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de waarde van Bitcoin en andere virtuele munten eerst nog veel verder zal stijgen, voordat de prijs weer terugzakt naar een realistischer niveau.