EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 466 tot 470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Handelsconflict? Er is nog niet aan de hand

Het handelsconflict tussen de Verenigde Staten, Europa en China stelt volgens BNR-economiecommentator Kees de Kort nog weinig voor. 'Het aantal goederen met hoge tarieven is eigenlijk nog heel beperkt, alleen er wordt heel erg veel over gepraat en gedreigd. Nu is er niet zoveel aan de hand, maar het heeft de potentie om veel groter te worden.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Frankrijk wijst Amerikaanse toenaderingspoging af bij G20

De handelsoorlog tussen de VS en China is zoals verwacht het dominante onderwerp geweest op de eerste dag van de G20-top in Buenos Aires.

De Amerikanen probeerden de EU en Japan aan hun zijde te krijgen met een aanbod voor vrijhandelsverdragen. Met name Frankrijk lag daarbij dwars.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Chinese overheid steekt ruim 60 miljard euro in bankensector

De centrale bank van China heeft maandag via eenjarige leningen aan de bankensector 502 miljard yuan (63,3 miljard euro) in de economie gepompt. De omvangrijke geldinjectie wijst op een koerswijziging in het Chinese monetaire beleid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Goud kan net als in 2015 een stevige bodem gaan vormen

De goudprijs kende opnieuw een verliesweek. Al wekenlang staat het gele edelmetaal onder zware druk en voorlopig lijkt daar maar weinig verandering in te komen. Toch was er tijdens de laatste handelsdag van de week nog wel een lichtpuntje, want op vrijdag wist goud in het groen te sluiten. Mogelijk is dit het begin van een imposante herstelbeweging.

Er zijn op dit moment maar weinig beleggers te vinden die geloof hebben in de toekomst van goud. De daling van de afgelopen weken heeft de pessimistische stemming verder doen versterken. Het vertrouwen in een stijgende goudprijs is zelfs gedaald naar het laagste niveau sinds eind 2015.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 juli 2018

“BTC naar 40.000 dollar vermits de handel gemakkelijker wordt”

Marc Lasry, medeoprichter van Avenue Capital Group, beweert dat bitcoin weldra 40.000 dollar kan aantikken omdat de handel in cryptomunten gemakkelijker is dan pakweg een half jaar geleden. Dat zei hij tijdens een interview met CNBC deze week. Hij is er van overtuigd dat, hoe gemakkelijker mensen kunnen ‘traden’ in bitcoin, des te meer waarde de munt zal krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs