EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4651 tot 4655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Duitse exporteurs: "Wereldwijde recessie onvermijdelijk onder Trump"

De topman van de invloedrijke Duitse vereniging van exporteurs heeft vandaag ongemeen hard uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump en hem geobsedeerd door macht genoemd. Trump zal onvermijdelijk zorgen voor een wereldwijde recessie, klonk het nog.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Uw spaarboekje maakt u 2 procent armer

Belgen mogen dan wel grote spaarders zijn, toch worden ze binnen de eurozone het slechtst vergoed voor hun spaargeld. En, erger: we worden collectief armer, zo leert een Franse studie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

De toverkunst van de bankiers

Geld uit het niets toveren. Dat kunnen de bankiers natuurlijk niet. Maar wat ze wel kunnen, is cijfertjes tevoorschijn toveren en iedereen doen geloven dat het geld is.

Dat is in een notedop hoe bankiers werken. Het kunstje is simpel en dat doen we zo uit de doeken. Maar helaas houdt het daarmee niet op.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Marine Le Pen wil de euro kapot maken

Make France Great Again, het zou de slogan kunnen zijn van de verkiezingscampagne van Marine Le Pen van het Franse Front National. Indien zij het schopt tot president van Frankrijk, staat Europa voor een grote verandering. Le Pen wil namelijk terug naar de nationale munten.

Naast de introductie van een nieuwe nationale munt, wil Le Pen de onafhankelijkheid van de centrale banken terugdraaien en wil ze geld printen om sociale uitgaven en investeringen te financieren. De eerste ronde van de verkiezingen vinden plaats op 23 april. Het belooft alvast spannend te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Mario Draghi: Trump zal verantwoordelijk zijn voor de volgende financiële crisis

De globale centrale banken hebben de laatste jaren hun beleid kunnen rechtvaardigen door het afwenden van een nieuwe financiële crisis. De honderden miljarden die werden ‘geprint’ uit het niets, hebben het banksysteem recht gehouden. Maar nu hebben ze een zondebok gevonden die ze kunnen gebruiken voor een nieuwe crisis: Trump.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs