Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 4651 tot 4655
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Nigel Farage krijgt talkshow op Russia Today #RT

De Britse politicus Nigel Farage onderhandelt met het door het Kremlin gesponsorde televisienetwerk Russia Today over een eigen talkshow. Dat meldt de Daily Telegraph. 

De eurofobe Farage maakte zijn naam in het Europees Parlement met zijn felle uitvallen naar Europa in het algemeen en naar oud-voorzitter van de Europese Raad Herman Van Rompuy in het bijzonder,

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Aankondiging: Reinvent Money (14 oktober 2016)

In navolging op het succes van ‘Geld voor de Toekomst’ en ‘Reinvent Money’ organiseert Paul Buitink ook dit jaar weer een conferentie over het geldsysteem en alles wat daarmee samenhangt. Tijdens dit evenement komen verschillende actuele vraagstukken aan bod.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Boekpresentatie: Door De Bank Genomen

Vandaag zal George van Houts van de theatervoorstelling De Verleiders zijn nieuwste boek ‘Door de Bank Genomen’ aan minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem overhandigen. Dat gebeurt vanmiddag om 16:30 op het Binnenhof in Den Haag. Vanavond om 19:00 volgt de boekpresentatie en de signeersessie bij Paagman aan de Frederik Hendriklaan 217 in Den Haag.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

EU wil belastingontwijking multinationals harder aanpakken

De EU wil multinationals die belastingen proberen te ontwijken harder aanpakken, zo maakte Dijsselbloem bekend na afloop van een vergadering tussen alle ministers van Financiën van de Eurozone.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 13 september 2016

Welke alternatieven hebben spaarders bij deze lage rente?

Veel spaarders zoeken naar alternatieven voor het spaarboekje, opdat hun spaarcenten toch wat beter zouden renderen. Maar let op: aan potentieel hogere rendementen zijn ook hogere risico's verbonden.