EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4656 tot 4660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Is er leven na de Bitcoin ETF?

Is er leven na de Bitcoin ETF? In juli 2013 besteedden wij er al aandacht aan maar Afgelopen vrijdag 10 maart was het dan zover. Het was erop of eronder voor de Bitcoin ETF van de Winklevoss broertjes. Het liep echter slecht af. Het beoogde investeringsvehikel, waarmee grote investeerders makkelijker zouden kunnen investeren in Bitcoin, werd afgekeurd door de autoriteiten. De prijs, die de weken ervoor flink was gestegen, kelderde van 1200 naar 1000 euro en wederom werd Bitcoin weer dood verklaard door allerlei zogenaamde experts.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Federal Reserve trekt woensdag waarschijnlijk rente op

Woensdagavond komt de Federal Reserve met een nieuw rentebesluit. Waarschijnlijk gaat de rente voor een derde maal sinds de financiële crisis omhoog. Verder is het uitkijken naar meer hints en info.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Bitcoin-ETF niet goedgekeurd door Amerikaanse SEC

Afgelopen zaterdag 11 maart liep de deadline van de Amerikaanse financiële toezichthouder, de Securities and Exchange Commission (SEC), af om een beslissing te nemen omtrent een verandering in de regelgeving van ETF’s.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

8 manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt

Diegene die geld lenen, betalen kosten terwijl ze slapen. Rentekosten nemen nooit een dag verlof, ze slapen nooit. Gelukkig zijn er ook manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt. Sommige inkomsten nemen ook nooit een dag verlof. Vooral in het tijdperk van het internet is geld verdienen in je slaap gemakkelijker dan ooit.

Dit zijn 8 manieren die ervoor kunnen zorgen dat jij geld verdient terwijl je slaapt of in de zon ligt op een tropisch strand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Koeweit voorstander van verlenging periode lagere olieproductie

Koeweit is voorstander van een verlenging van de productieverlaging die is afgesproken door oliekartel OPEC en andere grote olieproducenten zoals Rusland. Volgens het OPEC-lid is meer tijd nodig voor de oliemarkt om in balans te komen.

De OPEC heeft samen met niet-leden zoals Rusland sinds begin dit jaar de productie verlaagd om zo de lage olieprijzen te stutten. Die afspraak loopt tot en met juni.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs