EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4656 tot 4660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

5 boeken die jongeren moeten lezen om rijk te worden

Financiële opvoeding is niet de sterkste kant van de mens. Een gebrek aan een goede financiële basis is vaak de reden waarom zo veel mensen financiële problemen hebben. Er is enorm veel goede financiële informatie beschikbaar en toch slagen we er niet in om financieel gezond te blijven. Jongeren zouden dan ook vooral deze 5 (Engelstalige) boeken moeten lezen.

Dat jongeren niet altijd even goed weten hoe de financiën echt werken, blijkt uit een eenvoudige test. Veel 20-ers hebben het moeilijk om deze 3 vragen over de basis van financiën te beantwoorden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Dow Jones naar 20.000 punten

De Dow Jones index heeft vandaag voor het eerst in de geschiedenis de grens van 20.000 punten doorbroken. Ook andere Amerikaanse beursindices als de S&P 500 en de Nasdaq staan op recordhoogte. Het positieve sentiment op de aandelenmarkt is voor een belangrijk deel te danken aan Donald Trump, die een besluitvaardige indruk maakt en die zijn belofte lijkt na te komen om de Amerikaanse economie nieuw leven in te blazen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Video: Gaddafi over Oekraene (2009)

Het is alweer vijf jaar geleden dat de Amerikanen met medewerking van de NAVO de regering van Libië omver wisten te werpen, waarbij Gaddafi op brute wijze vermoord werd. Niet alleen wist de Libische leider welk lot hem te wachten stond, ook voorspelde hij met grote nauwkeurigheid de enorme vluchtelingenstroom richting Europa. In dit interview uit 2009 analyseerde hij de situatie in Oekraïne.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Grafiek: Centrale banken keren terug naar goud

De financiële crisis van 2008 was voor centrale banken een keerpunt in de geschiedenis. Brachten ze in de aanloop naar de crisis nog structureel goud op de markt, sinds de crisis zijn centrale banken juist weer gaan kopen. De volgende grafiek laat zien dat de publieke goudvoorraden wereldwijd sinds 2008 met meer dan 3.000 ton zijn toegenomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Trump gaat oliepijpleidingen Keystone XL en Dakota goedkeuren

De Amerikaanse president Donald Trump zou vandaag het licht op groen zetten voor de bouw van de oliepijpleiding Keystone XL, die Canada met de VS verbindt. Dat melden verscheidene Amerikaanse media.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs