Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 4656 tot 4660
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Commerzbank gaat 9.600 arbeidsplaatsen schrappen

Commerzbank verwacht de komende jaren 9.600 banen te schrappen, onder meer door een groot deel van de dienstverlening te automatiseren.

Het bedrijf neemt daarbij afscheid van activiteiten die onvoldoende bijdragen aan stabiele resultaten, maakt Commerzbank donderdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

En hoe gaat het ondertussen met Griekenland?

Griekenland is de afgelopen jaren van het ene reddingsplan naar het andere gegaan. Telkens gaf het toegestopte geld het land de tijd om orde op zaken te stellen. Afgaande op de toenemende onbetaalde belastingfacturen zit er binnenkort weer een reddingsplan aan te komen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

"4.000 banen op de tocht bij ING"

Bij ING staan 4.000 banen op de tocht. Dat melden de kranten van Sudpresse vandaag. Dat komt neer op bijna de helft van het personeel. Van de 726 kantoren, zouden er nog een honderdtal openblijven.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Wat betekent het OPEC akkoord voor de olieprijs?

De OPEC heeft woensdagavond eindelijk een akkoord bereikt over het beperken van de olieproductie, dat als doel heeft de olieprijs naar een hoger niveau te brengen. Verschillende olieproducerende landen dringen al langer aan op een productieverlaging van het kartel, dat wereldwijd een marktaandeel van ongeveer veertig procent in handen heeft. Maar wat is er precies afgesproken en wat kunnen we van dit akkoord verwachten?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Beursblik: onduidelijk of OPEC echte maatregelen zal nemen

(ABM FN-Dow Jones) Het blijft de vraag of oliekartel OPEC echte maatregelen zal nemen. Dit concludeerde analist Ben Le Brun van OptionsXpress donderdag in reactie op het woensdag gesloten akkoord door de OPEC in de Algerijnse hoofdstad Algiers.