EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4681 tot 4685
Geplaatst op: donderdag 24 november 2016

Tesla voorziet eiland in Stille Oceaan volledig van energie

Midden in de Stille Oceaan liggen de Samoa-eilanden en één van die eilanden is Ta’u. Een prachtig eiland, waar slechts 800 mensen wonen. Tot voor kort werden op Ta’u duizenden liters diesel verstookt om de generatoren te laten draaien die het eiland van stroom voorzien. Maar nu is dit eiland volledig overgestapt op zonne-energie dankzij de zonnepanelen en batterijen van Tesla.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 24 november 2016

5 dingen die we kunnen leren van rijke mensen

Rijke mensen hebben altijd iets wat andere mensen dan weer niet hebben, en dan hebben we het niet alleen over geld. Rijke mensen hebben een bepaalde attitude, een bepaalde visie en levensstijl die past bij hun rijkdom. Het mooie is dat iedereen die attitude en levensstijl kan aanleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Goudprijs onder druk door sterke dollar

De goudprijs staat de laatste maanden onder druk. Goud steeg 28% en leverde hierna een deel van de winst in. De goudprijs staat nog steeds......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

"Belg slecht voorbereid op pensioen"

De Belg is slecht voorbereid op zijn pensioen. Bijna één op twee (48 pct) meent dat hij zich financieel niet voldoende heeft voorbereid, bijna acht op de tien is onvoldoende op de hoogte van de verschillende pensioenpijlers (wettelijk pensioen, pensioenfonds en pensioensparen). Dat blijkt uit een rondvraag van CBC, de Franstalige zus van KBC, bij een representatief staal van 1.000 Belgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Slotfase X

Na de verkiezingsuitslag in de V.S. zijn de financiële markten vrijwel direct in beweging gekomen m.u.v. de edelmetaalmarkt die “uiteraard” tegen de verwachting van de goeroes in in toom gehouden diende te worden. Zou de goudprijs omhoog zijn geschoten dan zou er te veel spanning op de futures beurs COMEX zijn ontstaan die al uiterst marginaal “in leven” wordt gehouden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs