Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 4681 tot 4685
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Bankaandelen in Azië onder druk wegens zorgen Deutsche Bank

Ook bankaandelen in Azië gingen vandaag onderuit wegens zorgen over regionale blootstelling aan Deutsche Bank.

Dalingen van de Bank of Communications Co. en Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. zorgen vrijdagmorgen ervoor dat een index van Aziatische banken op koers zijn op het laagste punt te sluiten in twee weken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Deze twee recente gebeurtenissen duwen de dollar verder de afgrond in.

In zijn laatste vlog onderbouwd Mike Maloney zijn visie omtrent de ondergang van de Amerikaanse dollar met als status de ‘world reserve currency’. Recent hebben zich er maar liefst twee gebeurtenissen afgespeeld welke de status van de dollar als wereld reserve munt verder afbrokkelen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Deutsche Bank nu minder waard dan Twitter

Het aandeel Deutsche Bank moest donderdag meer dan 6% inleveren en nadert nu de symbolische grens van 10 euro. De 146-jarige bank is nu minder waard danTwitter, een microblogplatform dat amper 10 jaar bestaat en nog nooit een dollar winst maakte. Het aandeel Deutsche Bank was de dag goed begonnen maar kreeg klappen eens het persagentschap Bloomberg het bericht verspreidde dat een aantal klanten van de bank – voornamelijk hefboomfondsen – er hun geld beginnen weg te halen.

Waarom al die heisa rond de Deutsche Bank?

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Video: introductie tot Bitcoin door Andreas Antonopoulos

Andreas Antonopoulos heeft laatst een presentatie gehouden welke we zeker de moeite waard vonden om met je te delen. In deze video geeft Andreas een intro tot Bitcoin en cryptocurrencies. Hij vertelt je over de hoe en waarom van Bitcoin en waarom het zo revolutionair is. En ook al ben ik het niet altijd eens met de roze bril van Andreas, hij weet wel heel goed hoe hij de boodschap moet overbrengen en zijn enthousiasme blijft aanstekelijk. Er is zelfs een fan geweest die de tekst van de hele video heeft uitgeschreven. Om het met de woorden van Andreas te zeggen:  Bitcoin isn't internet-money, its the internet of money. Een aanrader voor iedereen!

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 30 september 2016

Het land dat de wereld graag de les spelt laat zijn infrastructuur verkommeren

Sinds 15 jaar investeert de Duitse staat onvoldoende om te compenseren voor de slijtage van zijn infrastructuur. De waarde ervan is er sinds 1999 dan ook met 67 miljard euro gedaald. Dat schrijft het Franse magazine Altereco-plus (Alternatives économiques+).