Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 4691 tot 4695
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Japan gaat BTW over aankoop Bitcoin per 2017 afschaffen

Japan gaat begin volgend jaar de BTW over aankoop van Bitcoin afschaffen, dit zou wel eens een boost kunnen geven aan het gebruik van Bitcoin in Japan. Het zou het in ieder geval goedkoper maken om bitcoins aan te schaffen en minder rompslomp betekenen voor uitbaters van Bitcoin exchanges. Japan is nu nog het enige land van de G7 waar je BTW moet betalen over de aanschaf van Bitcoin. Het Europese hof stelde eerder al dat bitcoins in Europa BTW-vrij mogen worden verhandeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

9 jobs voor wie graag de handen vuil maakt

Ben jij geen doetje dat een smetteloos bureau behoeft, maar een onverschrokken werkkracht zonder angst de handen vuil te maken? Deze eigenschap kan je flink wat duiten opleveren. Met volgende smerige negen verdien je aardig je kost.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Deze verwaarloosde vastgoedsector is een goudmijn

Woonwagenkampen hebben geen goede naam. Ze doen denken aan zigeuners en criminaliteit. En het is net daarom dat ze zoveel geld opbrengen. Zelfs Warren Buffett investeert er in!

Vooral in de Verenigde Staten zijn woonwagenparken niet meer wat ze vroeger waren. Steeds meer investeerders kopen ze op, renoveren en verhogen vervolgens de huur.

De rendementen lopen op tot wel 25%!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Betere tijden op komst voor Russische economie

Het gaat niet zo goed met de BRIC-landen de laatste tijd hoewel het er stilaan op lijkt dat het tij aan het keren is. Neem nu Rusland bijvoorbeeld, zelfs met de Westerse economische sancties ziet het er naar uit dat het land op weg is naar economische groei richting het einde van dit jaar.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

‘Poetin in Parijs weigeren was totaal verkeerd’

De Russische leider Vladimir Poetin heeft dinsdag een gepland bezoek aan Parijs geannuleerd. Dat gebeurde nadat de Franse president François Hollande had verklaard dat het ‘een dialoog met Rusland onmogelijk is vanwege de grote meningsverschillen over de oorlog in Syrië.’

Hollande maakte over dat bezoek een aantal bedenkingen rechtstreeks op de Franse televisie: ‘Ik heb mijzelf die vraag gesteld. Is het echt nuttig, noodzakelijk? Kan ik bereiken wat ik wil: ervoor zorgen dat Poetin stopt met zijn steun aan het Syrische regime?’