Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 4696 tot 4700
Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Mannetjes die 14 miljard uitdelen

Het economisch herstel komt niet op gang zolang de toezichthouders hun gang kunnen gaan met allemaal goddelijke maatregelen, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

‘Alleen Duitse overheid kan Deutsche Bank redden’

Enkel een grootscheepse interventie door de Duitse overheid kan de ineenstorting van de grootste Duitse instelling, Deutsche Bank voorkomen. Dat zei Stefan Müller, CEO van de in Frankfurt gevestigde researchgroep DGAW, tegen CNBC.

“Deutsche Bank beseft niet dat er iets zeer doortastend moet gebeuren. De CEO van de bank, John Cryan heeft getoond dat hij geen flauw idee heeft wat hij moet doen om te overleven. Hij denkt nog steeds dat Deutsche Bank het alleen kan redden,” legt Stefan Müller uit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

Commerzbank gaat 9.600 arbeidsplaatsen schrappen

Commerzbank verwacht de komende jaren 9.600 banen te schrappen, onder meer door een groot deel van de dienstverlening te automatiseren.

Het bedrijf neemt daarbij afscheid van activiteiten die onvoldoende bijdragen aan stabiele resultaten, maakt Commerzbank donderdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

En hoe gaat het ondertussen met Griekenland?

Griekenland is de afgelopen jaren van het ene reddingsplan naar het andere gegaan. Telkens gaf het toegestopte geld het land de tijd om orde op zaken te stellen. Afgaande op de toenemende onbetaalde belastingfacturen zit er binnenkort weer een reddingsplan aan te komen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 29 september 2016

"4.000 banen op de tocht bij ING"

Bij ING staan 4.000 banen op de tocht. Dat melden de kranten van Sudpresse vandaag. Dat komt neer op bijna de helft van het personeel. Van de 726 kantoren, zouden er nog een honderdtal openblijven.