Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 471 tot 475
Bron: ad.nl
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Dringen bij pinmachine voor bitcoin

 De opmars van de virtuele munt bitcoin ontgaat ook de middenstand niet. Twee belwinkeluitbaters in de Rotterdamse regio hebben recent een apparaat in hun zaak geplaatst waarmee iedereen digitale valuta kan kopen en verkopen. ,,Soms staat het hier rijen dik.''

[...]

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Wereld heeft meer vertrouwen in Poetin dan in Trump

Een meerderheid van mensen in 22 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Griekenland en Italië, heeft meer vertrouwen in de Russische president Poetin dan in diens Amerikaanse ambtsgenoot Trump, wanneer het er op aankomt de juiste beslissingen te nemen op het wereldtoneel. Dat blijkt uit een studie van onderzoeksbureau Pew Research Center. Trump haalt het wel van Poetin in 13 landen, waaronder het VK, Polen, Nederland en Israël.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Wordt de euro te sterk?

Nieuwe donderwolken pakken samen boven het hoofd van Mario Draghi, baas van de Europese Centrale Bank. Ondanks het gekke monetaire beleid, waarbij massaal geld wordt gecreëerd, wordt de euro juist sterker. Wat nu?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Brexodus: Gevolgen?

In hoeverre zal The City in Londen de gevolgen van de Brexit daadwerkelijk ondervinden? Welke banken vertrekken en wie verplaatst zijn activiteiten juist richting het Verenigd Koninkrijk?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Meeste landen vertrouwen Poetin meer dan Trump

Uit een nieuw onderzoek van Pew Research blijkt dat er in veel landen meer vertrouwen is in Poetin dan in Trump ten aanzien van het buitenlandse beleid. Uit het onderzoek, dat in 36 landen gehouden werd, blijkt dat ook veel bondgenoten van de Verenigde Staten op dit moment meer vertrouwen hebben in de Russische president dan in zijn Amerikaanse collega.