EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4701 tot 4705
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Fransman vindt 100 kilo goud in geerfd huis

Een Fransman heeft 100 kilo goud gevonden in het huis dat hij erfde in het Franse stadje Évreux, wat bij de huidige goudprijs goed is voor een waarde van ongeveer €3,5 miljoen. De verzameling, bestaande uit 5.000 gouden munten, 37 goudbaren van 1 kilogram en twee goudbaren van ruim 12 kilo, was verstopt op verschillende plekken in het huis.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Aan deze technologische trend zal niemand ontkomen

Kijken in de toekomst is een kunst. Vooral in de technologische wereld. WhatsApp, Facebook, Twitter, Alibaba, Uber – het zijn voorbeelden van technologische platformen die tien jaar geleden niemand heeft durven voorspellen.

Kijken in de toekomst is een kunst. Vooral in de technologische wereld. WhatsApp, Facebook, Twitter, Alibaba, Uber – het zijn voorbeelden van technologische platformen die tien jaar geleden niemand heeft durven voorspellen.

Ook hardwarematige technologieën zoals smartphones en tablets, maar ook Tesla auto’s behoorden enkele jaren geleden nog tot sciencefiction. De technologische sector gaat razendsnel. Bellen in de trein via beeld leek tien jaar gelden weggelegd te zijn voor meerdere generaties na ons, maar netwerken worden sneller en draadlozer, hardware wordt vernuftiger en compacter – er lijkt maar geen eind te komen aan eindeloze vernieuwingen in een werkelijk absurd snelgroeiende technologische samenleving. Of wat te denken van de 4.000 duizend satellieten die Elon Musk op niet al te lang termijn de ruimte in wil schieten om de hele wereld te voorzien van draadloos internet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Historische dollaruitbraak

In de voorbije maanden was er voldoende te doen op de financiële markten. Eerder dit jaar was er de opflakkering van de edelmetalen. Vervolgens namen aandelen het stokje over, om hun recordrace voort te zetten.

Meer recent was het kantelmoment voor enkele economisch-gevoelige grondstoffen, zoals koper of zink, als gevolg van de overwinning van de Amerikaanse presidentsverkiezingen door Donald J. Trump.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Geeft Duitsland de olieraffinaderijen de doodsteek in reeds verslechterende markt?

De 20e eeuw werd gedomineerd door de opkomst van de transportsector waarin voertuigen, groot en klein, een belangrijke rol speelden. Dit gaande van auto’s tot vliegtuigen en schepen welke één zaak gemeen hebben. Namelijk de afhankelijkheid van ruwe olie. Een afhankelijkheid die snel kan wijzigen aldus het IAE, Shell en andere grote producenten.

De afhankelijkheid van olie is voor de gehele wereldeconomie van het grootste belang. Diverse grote olieproducenten waarschuwen dat de productiepiek mogelijks al bereikt is, dit tegen eerdere voorspellingen in.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Waarom de verkiezing van Trump een godsgeschenk is voor Deutsche Bank

‘Veel is geschreven over Donald Trumps vermeende banden met Rusland, maar wat met Duitsland?’, vraagt Jan Dams zich af in de Duitse krant Die Welt.

Duitslands grootste financiële instelling, de Deutsche Bank, is tot over haar oren geïnvesteerd in Trumps vastgoedimperium  en heeft alle reden om zijn verkiezing toe te juichen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs