EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4706 tot 4710
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Rijke Fransen verlaten hun land

In Frankrijk hebben twee jaar geleden 4.100 inwoners het land om fiscale redenen het land verlaten. Dat betekende een stijging met 10 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit statistieken van het Franse ministerie van financiën.

Opgemerkt wordt dat al acht jaar op rij een emigratie van kapitaalkrachtige Fransen – met meer dan 100.000 euro inkomsten per jaar – moet worden vastgesteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

De mond vol van jam

Goed, de Britten zijn behoorlijk op zichzelf aangewezen nu ze voor een Brexit hebben gekozen. Het begrotingstekort dreigt verder op te lopen, door haperende groei en de kosten die voor die Brexit gemaakt moeten worden. Niet echt een lekker begin voor een land op eigen benen, maar in één opzicht kan Europa nog wat opsteken van de Britten: a crazy little thing callend jam.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Centrale bank Turkije verhoogt rente

De Turkse centrale bank heeft besloten het belangrijkste rentetarief te verhogen in een poging de vrije val van de lira te stoppen. 

Het rentebesluit van donderdag kwam als een verrassing, de meeste economen rekenden erop dat de rente onveranderd zou blijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Valuta Venezuela in vrije val

De munt van Venezuela, de bolivar, heeft deze maand bijna de helft van haar waarde verloren ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Daarmee is november de slechtste maand ooit voor de valuta die in een paar jaar tijd bijna waardeloos geworden is. Volgens DolarToday, een website die de wisselkoers op de zwarte markt bijhoudt, wordt er op dit moment 2.753 bolivar betaald voor een dollar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 24 november 2016

ABN AMRO versus Willem Middelkoop

ABN AMRO ziet de goudprijs de komende 12 maanden dalen. Willem Middelkoop denkt daar heel anders over........

Lees verder op The Bullion House

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs