EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4711 tot 4715
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

33 doden gelinkt aan monetair beleid India

De aanstelling van Narendra Modi als nieuwe minister-president van India in mei 2014 betekende een nieuw tijdperk voor haar informele economie. De afgelopen 10 jaar werd een standaard percentage van 90 procent gegeven, wanneer men het had over de informele sector in India.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Goudprijs zakt door $1.200

De goudprijs zakte woensdagmiddag met ongeveer één procent naar $1.200 per troy ounce, het laagste niveau sinds februari dit jaar. De zilverprijs in dollars ging met 2,3% onderuit en noteert op het moment van schrijven $16,26 per troy ounce. De prijzen van beide edelmetalen gingen vlak na de Amerikaanse verkiezingen ook al onderuit, omdat beleggers vluchten richting de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

FTM debatavond: De mainstream media & de macht

De journalistiek zou de controlerende macht van onze samenleving moeten zijn, maar het vertrouwen in de gevestigde media neemt de laatste jaren alleen maar verder af. Oplages van kranten dalen en burgers halen meer en meer informatie rechtstreeks van het internet, bijvoorbeeld via social media als Facebook en twitter. Over dit heikele thema organiseert Follow The Money op 24 november een debatavond. Onder leiding van FTM-hoofdredacteur Eric Smit gaan met elkaar in debat:

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

OPEC heeft groter marktaandeel, maar alles heeft zijn prijs

Afgelopen maand maakte OPEC plannen bekend om zijn olieproductie te beperken om zo de prijs wat omhoog te drijven. Voor velen was het duidelijk, dat de strategie van zoveel mogelijk oppompen tegen elke prijs mislukt was.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 23 november 2016

Amerikanen vragen 500.000 creditcards aan op Black Friday

De dag na Thanskgiving is het traditioneel één grote chaos in de Amerikaanse winkels, want dan is het Black Friday en gaat iedereen traditiegetrouw spulletjes kopen. Ook de mensen die helemaal geen geld hebben doen mee aan deze gekte, want uit cijfers die analist Torsten Sløk van Deutsche Bank verzamelde blijkt dat er op Black Friday ongeveer drie keer zoveel nieuwe creditcards verstrekt worden als op andere dagen.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs