EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4716 tot 4720
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

Turkse economie krimpt voor het eerst in 7 jaar

De Turkse economie – tot voor kort een van de best presterende opkomende economieën wereldwijd –  is in het derde kwartaal voor het eerst in zeven jaar met 1,8% gekrompen.

De Turkse economie – tot voor kort een van de best presterende opkomende economieën wereldwijd –  is in het derde kwartaal voor het eerst in zeven jaar met 1,8% gekrompen.

Exact een jaar geleden werd nog een groei van 5,9% opgetekend. Ook in de eerste twee kwartalen van dit jaar kon Turkije nog een groei van telkens 4,5% laten noteren.

De Turkse economie zit in het slop. Na een reeks van gouden jaren wijzen recente ontwikkelingen steeds meer in de richting van een economische crisis. Kredietbeoordelaar Moody’s verlaagde de kredietstatus van Turkije in september naar de rommelstatus.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

“Goud naar $500”

We worden de jongste dagen weer overladen met déjà-vu gevoelens.

We worden de jongste dagen weer overladen met déjà-vu gevoelens.

De reden hiervoor is simpel en kort uit te leggen. Leest u de volgende headline eens:

The Case For $500 Gold. Vrij vertaald: een betoog waarom de goudprijs naar $500/ounce kan. 

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

'OPEC-deal leidt tot tekort op oliemarkt'

De overeenkomst tussen oliekartel OPEC en andere olieproducerende landen om de productie te verlagen zal in de eerste helft van volgend jaar waarschijnlijk leiden tot een tekort op de wereldwijde oliemarkt.

Dat voorspelt het Internationaal Energie Agentschap (IEA) dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

Grootste Italiaanse bank UniCredit schrapt 14.000 jobs

De Italiaanse bank UniCredit gaat de komende drie jaar nog eens 6.500 banen schrappen. Dat is een van de maatregelen die de grootste bank van Italië neemt om kosten te besparen en zijn kapitaalpositie te versterken, zo bleek dinsdag. Bij de bank werkten eind september 123.000 mensen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 december 2016

Waardetransport met 70 kilo goud overvallen

In Frankrijk is een waardetransport met 70 kilo goud overvallen. Op de snelweg in de buurt van Lyon werd een transportwagen met een lading van 70 kilo goud door twee auto’s klemgereden en richting een wegversperring met twee andere auto’s gestuurd. De chauffeur en de bijrijder van de transportwagen werden vastgezet, waarna de criminelen er met de buit vandoor gingen. Voordat ze het plaats delict verlieten staken ze één van de auto’s in brand om zoveel mogelijk sporen uit te wissen.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs