Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 4736 tot 4740
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Het westerse establishment moet zich dringend herpakken en stoppen mensen bang te maken

Tientallen gerenommeerde columnisten trachtten de voorbije dagen zowat overal kiezers te beïnvloeden door apocalyptische taferelen te schetsen die ons te wachten staan mocht Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen winnen, Marine Le Pen in Frankrijk aan de macht komen of de regering van de Italiaanse premier Matteo Renzi in december worden weggestemd. Doch de recente Brexit-campagne reikt het establishment in dat verband een reeks belangrijke lessen aan, schrijft Europa-specialist Wolfgang Munchau in de Financial Times. Die lessen zijn niet onbelangrijk nu de in het VK begane vergissingen elders met hetzelfde enthousiasme lijken te worden herhaald.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Zo werd deze vrouw haar eigen baas op haar 25e

Steeds meer jongeren dromen ervan ooit hun eigen baas te zijn. Om je eigen baas te worden, moet je niet altijd een app creëren of een eigen zaak beginnen. Je eigen baas worden wil zeggen dat je een autonoom inkomen hebt en dat jij beslist wat je doet. Caroline Beaton legt uit hoe iedereen – ook op jonge leeftijd – zijn eigen baas kan worden.

Caroline Beaton nam geen loopbaanonderbreking of veel risico’s. Ze ondernam wel 6 stappen waardoor ze nu haar eigen baas is en iedere dag doet wat ze graag doet, in haar geval: schrijven. Zo ging ze te werk.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Volgens Peter Schiff speelt de Fed blufpoker

In zijn laatste podcast legt Peter Schiff uit waarom de Federal Reserve de langverwachte renteverhoging niet zal doorvoeren. Enkele dagen voor de definitieve beslissing voor de ‘September rate hike’ voorspelde Peter Schiff al dat de Federal Reserve niet bij machte zou zijn om daad bij het woord te voegen. Hij achtte de kans op een rente verhogen ongeveer net zo groot als een de mogelijkheid op een invasie door aliens op onze planeet.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Siemens schrapt 1.700 banen in Duitsland, België blijft buiten schot

Het Duitse industrieconcern Siemens schrapt in de komende jaren 1.700 banen in Duitsland. Daarmee valt de banenreductie uiteindelijk lager uit dan de 2.000 banen waar eerder rekening mee werd gehouden. Volgens Siemens is dat het resultaat van weken onderhandelen met vertegenwoordigers van werknemers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Geen eventuele staatssteun voor Deutsche Bank!

Volgens bronnen rondom Angela Merkel hoeft Deutsche Bank niet te rekenen op staatssteun indien dat benodigd is. Het gaat al een hele tijd niet lekker met de Duitse zakenbank en tijdens de meest recente Europese stresstest voor banken werd duidelijk dat Deutsche Bank er niet zo best voorstaat.