EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4741 tot 4745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 maart 2017

Zilver: vraag en aanbod

Zilverprijs kan exploderen als gevolg van de wanverhouding tussen vraag en aanbod

Zilverprijs kan exploderen als gevolg van de wanverhouding tussen vraag en aanbod

Zowat elk bedrijf maakte bij de publicatie van de jaarcijfers melding van de onzekere omstandigheden. De wereldeconomie werd in 2016 met een groot aantal onzekerheden geconfronteerd. We vermelden voor de vuist weg de Brexit, het Italiaans referendum, de verkiezing van Donald Trump tot nieuwe Amerikaanse president, de opnieuw opflakkerende onrust in de eurozone en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De wereld is vorig jaar niet bepaald een veiligere plaats geworden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 9 maart 2017

Saoedi-Arabië telt 15.000 prinsen. Elk krijgt 19.000 euro per maand

In tegenstelling tot het Westen, waar een select groepje mensen tot de monarchie behoort, telt het koninklijk huis van Saoedi-Arabië naar schatting 15.000 prinsen en prinsessen.

Verantwoordelijk voor al dat blauw bloed is Abdulaziz Ibn Saoed, de vader van alle koningen van Saoedi-Arabië die hem tot nu toe opvolgden. In totaal wordt zijn aantal nakomelingen geschat op vele duizenden. Ibn Saoed had 45 zonen en vele dochters bij een dertigtal verschillende vrouwen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 9 maart 2017

Ongeziene transparantie: Centrale bank Mexico geeft lijst goudbaren vrij!

Als journalisten centrale banken vragen stellen over hun goudvoorraad, dan heerst er een immense stilte. De naam van het edelmetaal mag bijna niet uitgesproken worden en als het dan toch moet dan wordt het meestal afgedaan als een reliek uit lang vervlogen tijden. Erg verfrissend is de transparantie van de Mexicaanse centrale bank.

Die gaf een lijst vrij met alle goudbaren die ze bezit! Het was geen spontane actie, maar een gevolg van een aanvraag in het kader van een transparantiewet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Olieprijs met ruim vijf procent onderuit

De olieprijs ging zojuist met bijna 6 procent hard onderuit op enkele uren tijd. Dat is niet geheel zonder reden. Er hangen al langer donkere wolken boven de ontwikkeling van de olieprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Trumps minister van Handel: "VS zijn al in handelsoorlog"

De Verenigde Staten zitten al decennia in een "handelsoorlog", maar zijn nu vastbesloten om hun "troepen" te mobiliseren en een aanval in te zetten. Dat heeft de Amerikaanse minister van Handel Wilbur Ross woensdag gezegd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs