EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4746 tot 4750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

In deze 13 steden is het vastgoed meest overgewaardeerd

Londen en Vancouver zijn de steden waar onder impuls van de lagerentepolitiek van de centrale banken een vastgoedbubbel is gecreëerd die voor de grootste problemen dreigt te gaan zorgen.

Dat is de conclusie van een studie van de Zwitserse bank UBS. Net als in beide voormelde steden is de prijs van vastgoed ook in Stockholm, Sydney, München en Hong Kong de voorbije 5 jaar met gemiddeld meer dan 50% gestegen. Elders beperkt die stijging zich tot gemiddeld 15%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Europese Unie basht Trump

De Europese Unie is bezig de relaties met Donald Trump op te blazen. Net als in de handelsoorlog met Rusland, zullen Europese politici achteraf traantjes huilen en hun handen in onschuld wassen.

Donald Tusk, de leider van de Europese Raad, trok hard van leer tegen Donald Trump. In een brief stelt hij Trump op gelijke voet met Rusland, China en de radicale islam.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Dit is het moment om ‘Bullish’ te worden over commodities

De commodities hebben het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk gehad. Zo moest de Bloomberg Commodity Index vijf jaar op rij waarde inleveren. Maar, afgelopen jaar kwam er een einde aan de neerwaartse trend bij de commodities. In 2016 wist de Bloomberg Commodity Index met meer dan 11% in waarde te stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

EU en Mexico versnellen gesprekken over vrijhandelsakkoord

De Europese Unie en Mexico willen snel een beter vrijhandelsakkoord en hebben daarvoor twee extra gespreksronden ingelast. 

De stap lijkt een reactie op het dreigement van de Amerikaanse president Donald Trump om NAFTA, het vrijhandelsakkoord tussen de VS, Canada en Mexico, op te zeggen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Volgens Bill Gates zijn dit 3 essentiële eigenschappen om in de toekomst nog aan een job te geraken

Bill Gates is niet alleen de rijkste persoon ter wereld, hij is ook geobsedeerd door de toekomst. De voormalige CEO van Microsoft leest heel veel boeken over de verandering van deze wereld en de gevolgen voor de toekomst. Volgens Gates zijn er 3 eigenschappen essentieel om in de toekomst nog aan een goede job te geraken.

Gates ontmoet frequent uitvinders en personen die op het punt staan de toekomst te veranderen. De boeken die hij leest gaan vaak over de evolutie van de mensheid, en hij financiert projecten om de wereld te verbeteren. Hij heeft dus een goed idee hoe de toekomst van de mensheid eruit kan zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs