Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 4746 tot 4750
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Amerikaanse verkiezingen belangrijk? Deze grafiek verklaart het

Langzaamaan komt de eindstrijd tussen Clinton en Trump in zicht. Beide presidentskandidaten doen er op dit moment alles aan om zoveel mogelijk zieltjes voor zich te winnen, en ook de beleggers moeten deze Amerikaanse verkiezingen hoog op hun agenda hebben staan. Het kan er deze keer namelijk heet aan toe gaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Hoe substantieel Trumps zwakheden ook mogen zijn, hij scoorde wel degelijk punten

Het meest geanticipeerde debat ooit in de Amerikaanse politiek eindigde maandag zoals het begon: met twee kandidaten die zulke diametraal tegengestelde boodschappen verkondigden dat het vaak leek alsof ze het over verschillende landen hadden, schrijft de Miami Herald.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

7 dingen die je vindt in het kantoor van Warren Buffett

Wanneer je in het hoofdkwartier van Berkshire Hathaway op zoek gaat naar het kantoor van de CEO zou je denken dat het bedrijf een eenvoudige, middelmatige onderneming is. Maar het kantoor behoort toe aan een uitzonderlijke belegger, miljardair Warren Buffett.

In dit kantoor werkt het Orakel van Omaha al 50 jaar. Doorheen de tijd verzamelde hij enkele items die wat inzichten verschaffen aan de persoon en de belegger Warren Buffett.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Nederland is meest concurrerende economie van Europese Unie

Nederland is dit jaar de meest concurrerende economie van de Europese Unie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

1.700 banen weg bij Siemens in Duitsland

Het Duitse industrieconcern Siemens schrapt in de komende jaren tot 1700 banen in Duitsland. Daarmee valt de banenreductie uiteindelijk lager uit dan de 2000 banen waar eerder rekening mee werd gehouden.