Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 4751 tot 4755
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

7 dingen die je vindt in het kantoor van Warren Buffett

Wanneer je in het hoofdkwartier van Berkshire Hathaway op zoek gaat naar het kantoor van de CEO zou je denken dat het bedrijf een eenvoudige, middelmatige onderneming is. Maar het kantoor behoort toe aan een uitzonderlijke belegger, miljardair Warren Buffett.

In dit kantoor werkt het Orakel van Omaha al 50 jaar. Doorheen de tijd verzamelde hij enkele items die wat inzichten verschaffen aan de persoon en de belegger Warren Buffett.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Nederland is meest concurrerende economie van Europese Unie

Nederland is dit jaar de meest concurrerende economie van de Europese Unie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

1.700 banen weg bij Siemens in Duitsland

Het Duitse industrieconcern Siemens schrapt in de komende jaren tot 1700 banen in Duitsland. Daarmee valt de banenreductie uiteindelijk lager uit dan de 2000 banen waar eerder rekening mee werd gehouden. 

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Strijd tegen de gevestigde orde

De Kort denkt dat de algehele onvrede in Amerika een belangrijk punt overal in de wereld is: 'Je bent niet zozeer voor Trump, je bent tegen Washington. Net zoals je in Nederland niet zozeer pro-PVV bent, maar tegen Den Haag. Dat wordt als het ware uitgevochten over de hoofden van twee mensen.'

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

Wat betekent een ‘president Trump’ voor de financiële markten?

Ook de internationale investeringswereld kijkt met toenemende spanning naar het verloop van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Dat schrijft het magazine Quartz. Vooral de economische plannen van de republikeinse kandidaat Donald Trump hebben de investeerders gealarmeerd.