EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4756 tot 4760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Gevraagd aan Marc Remmery

We hebben een serie vragen voor Marc Remmery van de website Goldonimic.be. Hij is mede-organisator van het symposium dat op 22 april plaats vindt.

Marc, hoe heb je je affiniteit met de monetaire wereld ontwikkeld. Kwam dat door een studie, een relatie of….

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Federal Reserve wacht wellicht plan Trump af

Het rentebeleid van de Federal Reserve wordt gestaag aangescherpt, dat is althans het plan van voorzitter Janet Yellen nadat de economie van de Verenigde Staten van Amerika heeft bewezen sterk genoeg in de schoenen staan. Echter, na de aanstelling van President Trump, lijkt de Federal Reserve een afwachtende houding aan te nemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Cashvoorraad Apple nu groter dan Finse economie

Het Amerikaanse technologiebedrijf Apple heeft in het vierde kwartaal van 2016 ruim 78 miljoen iPhone’s aan de man gebracht, waarbij vooral de iPhone 7 het goed deed.

De verkopen waren goed voor een omzet van 78 miljard dollar en een winst van 18 miljard dollar (23%). Het aandeel Apple ging na de aankondiging van de kwartaalresultaten 3% hoger.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

“Long op de EUR/USD kan resulteren in de trade van het jaar”

Aan het einde van 2016 was iedereen er nog van overtuigd dat de rally van de dollar ook in het nieuwe jaar een vervolg zou gaan krijgen. We zijn inmiddels een maand onderweg en voorlopig weet de Amerikaanse valutamunt de trend van het voorgaande jaar nog niet voort te zetten.

Volgens Jared Dillian, analist bij Mauldin Economics, kan een Long op de EUR/USD wel eens gaan resulteren in de ‘trade van het jaar’. Volgens hem is het immers nog maar sterk de vraag of de verwachtingen van eind 2016 daadwerkelijk gaan uitkomen. Destijds werd er gerekend op een sterk groeiende Amerikaanse economie die gepaard zou gaan met meerdere renteverhogingen van de Fed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Dit is wat 108 miljonairs jou kunnen leren over geld en rijkdom

Stel je eens voor dat je in een kamer zou zitten met 108 miljonairs en je mag hen alles vragen? Wat zou je willen weten? Wat hoop je dan te leren? Dit was de situatie waarin Brandon Turner zich bevond. En hij wou maar wat graag advies van deze miljonairs. Dit is wat hij geleerd heeft.

Er is een gezegde ‘Wanneer je de slimste persoon in de kamer bent, zit je in de verkeerde kamer’. Met andere woorden, wil je rijk worden, moet je naar het advies luisteren dat de rijken je willen geven. Dit is het advies dat Brandon Turner kreeg …

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs