EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4761 tot 4765
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Jongeren moeten beseffen dat ze deze 5 financiële fouten niet mogen maken

Het voordeel aan jong zijn, is dat je fouten kan maken. Maar de fouten mogen natuurlijk niet van die orde zijn dat ze je hele leven blijven achtervolgen. Jong zijn is van het leven genieten, grote misstappen vermijden, ervaring opdoen en je voorbereiden op de rest van je leven.

Probeer onderstaande 5 financiële fouten te vermijden, dan wacht er ongetwijfeld een sprankelende financiële toekomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Ex-eurocommissaris Frits Bolkestein: De euro gaat er aan

De liberale politicus Frits Bolkestein stond mee aan de wieg van de Europese interne markt. De Nederlander was destijds eurocommissaris. De laatste jaren wordt Bolkestein steeds pessimistischer over de toekomst van de Europese Unie en dan meer specifiek de euro.

Bolkestein is sinds het uitbreken van de eurocrisis (en de specifieke problemen rond Griekenland) een tegenstander geworden van het monetaire beleid. Griekenland moe(s)t volgens hem uit de eurozone gezet worden. Dat is nooit gebeurd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Is dit het einde van de goudrally?

De correctie na de verkiezing van Donald Trump heeft menig belegger in edelmetalen en goudmijnaandelen op het verkeerde been gezet. Er is veel schade aangericht aan de sterke rally van de eerste jaarhelft. Is dit het definitieve einde of een stevige tussentijdse correctie?

De financiële markt reageerde verbaasd: aandelen gingen hoger, rentevoeten schoten de lucht in en edelmetalen werden afgestraft. De technische schade aan de goud- en zilverprijs alsook de goudmijnaandelen is groot, mogelijk groot genoeg om de jonge stierenmarkt dood te knijpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

May vs. Trump: De ‘race to the bottom’ inzake fiscale dumping en… Nigel Farage

Theresa May en Donald Trump lijken af te stevenen op een eerste clash. Beide willen maatregelen doorvoeren die de bedrijfswereld bevoordelen en denken daarbij  aan een forse verlaging van de vennootschapsbelasting. Verder valt een tweet, waarin Donald Trump adviseert om ex-UKIP-leider Nigel Farage tot Brits ambassadeur in de VS te benoemen, in Downing Street 10 niet in goede aarde. De ‘gunstigste vennootschapsbelasting’ van de G20 In een speech die ze maandag voor het CBI (Confederation of British Industry’s) hield, beloofde ze de vennootschapsbelasting nog verder te verlagen. De Times of London berichtte tijdens het weekeinde dat May de administratieve obstakels die de ‘Brexit’ ongetwijfeld met zich mee zal brengen wil counteren door voor bedrijven ‘het gunstigste belastingstarief’ van de G20 in te voeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Oplossing voor mensen met kleine pensioenpotjes in de maak

Voor mensen met kleine pensioenpotjes is een oplossing in de maak. Het is de bedoeling dat het samenvoegen van nieuwe kleine pensioenen (de zogenoemde waardeoverdracht) vanaf 1 januari 2018 wordt gestimuleerd. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs