EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4771 tot 4775
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

'Volkswagen schrapt wereldwijd dertigduizend banen'

Volkswagen schrapt wereldwijd dertigduizend banen als onderdeel van een nieuwe strategie. 

Volkswagen schrapt wereldwijd dertigduizend banen als onderdeel van een nieuwe strategie. 

De ontslagronde wordt de komende vier jaar doorgevoerd, melden verschillende media vrijdag op basis van anonieme bronnen. 23.000 banen zouden verloren gaan in Duitsland. 

Door meer in te zetten op de fabricage van elektrische auto's worden wel negenduizend banen gecreëerd. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Wanneer je vrienden niet over geld praten … heb je nieuwe vrienden nodig

De meeste mensen worden opgevoed met het idee dat geld de bron is van alle kwaad, dat er over geld niet gesproken mag worden. Wie arm is of in de middenklasse leeft, heeft alle recht om te klagen over een tekort aan geld maar wanneer je rijk bent, is dat geld ineens taboe. Het is een taboe dat doorbroken mag worden, zegt self-made miljonair Grant Cardone.

Wanneer mensen met veel geld praten over hun nieuwste auto of hun zoveelste vakantie, is het net alsof die persoon met een vork over een bord krast. Wanneer over geld praten voelt als een belediging, kan je maar beter met andere mensen praten, aldus Cardone.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

7 tips om €1 miljoen te sparen

Het zijn de kleine dingen die het doen. Miljonair worden gaat niet van de ene op de andere dag, daar is tijd, hard werken en slim beleggen voor nodig. De meeste miljonairs geven veel meer geld uit dan de rest, maar dat is in vergelijking nog steeds weinig. Ook zij zijn klein begonnen en hebben dit volgehouden, zo blijven ze rijk.

8 op 10 miljonairs zegt dat spaarzaamheid een belangrijke reden was voor hun succes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Record aan Amerikaanse staatsobligaties verkocht

Centrale banken en beleggingsfondsen buiten de Verenigde Staten hebben in september een recordhoeveelheid aan Amerikaanse staatsobligaties van de hand gedaan. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die het Amerikaanse ministerie van Financiën woensdag naar buiten heeft gebracht. In totaal verkochten beleggers en centrale banken buiten de Verenigde Staten voor $76,6 miljard aan zogeheten Treasuries, de grootste verkoopgolf sinds het begin van deze metingen in januari 1978.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Wie hier €1000 afhaalt krijgt de fiscus over de vloer

Stel je voor: je haalt aan de bankautomaat €1000 af en dat is reden genoeg om je van belastingontduiking te beschuldigen… in Italië is het realiteit!

Een recent goedgekeurde wet geeft de fiscus ongeziene bevoegdheden. €1000 van je eigen spaarrekening halen leidt automatisch tot een vermoeden van belastingontduiking! TWEE bankbiljetten!

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs