EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4776 tot 4780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 januari 2017

Petrodollar of goud?

Ron Paul was arts op het moment dat hij meer begon te leren over het kaartenhuizen dat ons monetaire systeem in werkelijkheid is. Hij concludeerde dat de VS zo snel mogelijk moest terugkeren naar stabiel geld.

Hoe overtuig je anderen van de voordelen van stabiel geld?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 januari 2017

6 positieve trends voor goud in 2017

Er zijn redenen om aan te nemen dat goud opnieuw voor een goed jaar staat. Ondanks de zwakkere 2e jaarhelft was 2016 een goed jaar voor het gele edelmetaal. 6 globale trends kunnen deze positieve trend in 2017 doortrekken. Na een sterke start noteert goud ondertussen weer boven $1.200 per ounce.

De World Gold Council ziet 6 positieve signalen die het opwaarts momentum voor goud in 2017 verder ondersteunen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 januari 2017

Britse premier zet in op volledig vertrek uit Europese Unie

Het Verenigd Koninkrijk gaat in de Brexit-onderhandelingen inzetten op een 'harde Brexit'. De Britse regering voelt niks voor een constructie waarin het land zich "half binnen en half buiten" de EU bevindt.

Wel zal er in het Britse parlement worden gestemd over de uiteindelijke Brexit-overeenkomst, zegt de Britse premier Theresa May dinsdag in een toespraak tegenover een publiek van buitenlandse diplomaten, het Brexit-onderhandelingsteam van het Verenigd Koninkrijk en andere betrokkenen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 januari 2017

Duitsland aan Trump: ‘Bouw betere auto’s’

Na Mexico richt Donald Trump nu zijn pijlen naar Duitsland en Canada. Vooral de Duitse automerken moeten het ontgelden. Trump waarschuwt voor een ‘Border Tax’ – een grensbelasting’ van 35% voor iedere auto die in de VS wordt geïmporteerd. Maar de Duitsers zijn alvast niet onder de indruk. Zo zei Vicekanselier Sigmar Gabriel dat de VS gewoon betere auto’s moet maken.

In een interview met de Times of Londen en het Duitse Bild zei Trump dat er op Fifth Avenue voor ieder huis een Mercedes-Benz staat geparkeerd. Maar hoeveel Chevrolets rijden er rond in Duitsland?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 januari 2017

Duitse burgers beschikken over het sterkste paspoort ter wereld

Duitsland beschikt over het sterkste paspoort van de wereld. Dat blijkt uit een rapport van consulent Arton Capital. Vastgesteld werd immers dat Duitsland aan zijn onderdanen een visumvrije reis naar 157 landen kan aanbieden.

De tweede plaats wordt gedeeld door Singapore en Zweden, die een wereldwijde mobiliteitsscore van 156 punten laten optekenen. Singapore neemt daarmee het Aziatische leiderschap van Zuid-Korea over.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs