Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 4776 tot 4780
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

Dollar en Pond aan elkaar gekoppeld?

John Mills is een interessant figuur. Jarenlang gold deze zakenman als een van de grootste geldschieters van de Britse socialistische partij.

Labour is over het algemeen pro-EU. En daar knelt het schoentje. De miljonair-business man werd steeds eurosceptischer, en ging gaandeweg vooral zijn geld doneren aan de anti-EU-lobby.

Tijdens de Brexit-discussie in het voorjaar van 2016 liet hij zich dan ook regelmatig horen. Mills wilde dat het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapt. Wat de komende jaren dus zal gebeuren, zo weten we nu.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

5 psychologische tricks die rijke mensen gebruiken om meer geld te verdienen

Het is niet enkel de bankrekening die anders is bij rijke mensen. Ook hun manier van denken over geld en rijkdom is anders. Rijk worden begint met de juiste overtuiging over geld verdienen, zegt Steve Siebold.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

Brexit loopt vertraging op, Britse pond stijgt naar $1,24

Het Britse pond steeg vandaag naar het hoogste niveau in meer dan drie weken tijd, nadat bekend werd dat de Britse premier Theresa May is teruggefloten door de rechtbank. De rechtbank oordeelde vandaag dat de Britse regering eerst toestemming van het parlement nodig heeft om het zogeheten Artikel 50 in werking te stellen. In dit wetsartikel uit het Verdrag van Lissabon zijn de bepalingen opgenomen over het vertrek van een lidstaat uit de Europese Unie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

Ongeacht de uitkomst van de presidentsverkiezing in de VS: Goud is de winnaar!

Volgens de Britse bank HSBC zal de Amerikaanse presidentsverkiezing volgende week alvast 1 zekere winnaar kennen: de goudprijs. Ongeacht de uitkomst van de belangrijkste verkiezing in jaren, zal de goudprijs zo’n 8 procent stijgen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 3 november 2016

Egypte devalueert pond met 12%

De waarde van het Egyptische pond is vandaag met 12% gekelderd, nadat bekend werd dat de centrale bank een vrije wisselkoers zal hanteren. De wisselkoers wordt vanaf vandaag niet meer kunstmatig ondersteund door de centrale bank, maar geheel overgelaten aan de vrije markt. Egypte nam dit besluit om in aanmerking te komen voor een lening van $12 miljard van het IMF.