EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4776 tot 4780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

'Handelsbeleid Trump kan andere landen dichter bij elkaar brengen'

Het protectionistische handelsbeleid van de Amerikaanse president Donald Trump kan ervoor zorgen dat andere landen elkaar juist gaan opzoeken.

Jyrki Katainen, de Finse vicepresident van de Europese Commissie, verklaarde dit in een zondag gepubliceerd interview met Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

China streeft naar economische groei van 6,5 procent in 2017

De Chinese regering streeft voor 2017 naar een economische groei van rond de 6,5 procent. Dat zei de Chinese premier Li Keqiang zondag tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het Chinese Nationale Volkscongres.

Het land stelde voor 2016 als doel om een groei tussen de 6,5 en 7 procent te realiseren. De economie van China groeide vorig jaar uiteindelijk met 6,7 procent, het traagste groeitempo in 26 jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Voorlopig akkoord tussen IMF en Oekraïne kan leiden tot uitbetaling nieuwe schijf noodhulp

Het Internationaal Monetair Fonds heeft een voorlopig akkoord bereikt met Oekraïne in het kader van het reddingsplan van 17,5 miljard dollar dat in 2015 werd goedgekeurd. Het akkoord opent mogelijk de deur om aan het land, dat lijdt onder golven van geweld en een ernstige economische crisis, een nieuwe schijf noodhulp toe te kennen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Grexit loert weer om de hoek: bevolking komt in opstand tegen “verrader” Tsipras

Het verhaal van Tsipras en Syriza is er eentje voor de annalen van de rijke geschiedenis van het wereldsocialisme. De partij kwam aan de macht door zich te profileren als nette communisten: communistisch genoeg om de ECB en het IMF de middenvinger te geven, en net genoeg om hamers en sikkels uit hun symboliek en retoriek te weren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

'Verenigd Koninkrijk niet verplicht om Brexit te betalen'

Het Verenigd Koninkrijk kan zonder iets te betalen uit de Europese Unie stappen. Volgens een rapport van het Britse Hogerhuis is er geen enkele wettelijke verplichting om financiële toezeggingen van de vroegere premier Cameron na te komen, melden Britse media.

Maar het is verstandig om dat in elk geval voor een deel wel te doen, als Groot-Brittannië na de scheiding met de voormalige EU-partners nog door een deur wil en toegang tot de Europese markt wil behouden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs