EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4781 tot 4785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 januari 2017

7 dingen die succesvolle mensen in het weekend doen

Veel succesvolle mensen werken in het weekend niet, althans niet op de traditionele manier. Het weekend wordt steeds meer een moment om even los te laten en de batterijen terug op te laden voor een nieuwe, succesvolle week.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 28 januari 2017

Topkandidaat VS-ambassadeur bij de EU: ‘Tijd om de EU wat te temmen’

Ted Malloch, een Amerikaans econoom en diplomaat, die wordt getipt als de nr.1 kanshebber om VS-ambassadeur bij de EU te worden, heeft in een gesprek met de BBC gezegd dat de EU ‘wat getemd‘ moet worden.    Op de vraag waarom hij überhaupt ambassadeur van de VS in de EU wil worden, gezien zijn afkeer van ‘Brussel’ en ‘bureaucraten’ als Jean-Claude Juncker, antwoordde Malloch:

‘Wel in een vorig leven heb ik als diplomaat de Sovjet-Unie helpen ontmantelen, misschien wordt het tijd dat ook een andere Unie wat getemd wordt.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 28 januari 2017

Het basisinkomen arriveert in San Francisco

De Amerikaanse stad San Francisco wil de introductie van een gegarandeerd basisinkomen bestuderen. Daarvoor zal een experiment worden gestart, waarbij uitsluitend gezinnen met kinderen zullen worden betrokken.

Dat heeft Sean Kline, directeur van het Office of Financial Empowerment (OFE) van de stad, bekend gemaakt. Bedoeling is onder meer de ontwikkeling van de betrokken kinderen te vergelijken met leeftijdsgenoten die op andere sociale diensten beroep kunnen doen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 28 januari 2017

Deze ochtendroutine van 10 minuten maakt self-made miljonair Tony Robbins zo succesvol

De ochtend is voor veel mensen het meest productieve moment van de dag. Bestseller auteur Tim Ferriss zegt zelfs ‘Als je de ochtend wint, win je de dag’. Een succesvolle ochtendroutine is dan ook het begin van een succesvolle dag. De ochtendroutine van self-made miljonair en succesgoeroe Tony Robbins duurt slechts 9 à 10 minuten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2017

Europese Commissie wil Eurobonds?

De Europese Commissie werkt samen met de ECB aan een nieuw voorstel voor de invoering van Eurobonds, een nieuw soort obligatie die gezamenlijk door alle Europese landen uitgegeven zou kunnen worden. Er zouden plannen zijn om de obligaties van verschillende Eurolanden te bundelen en als nieuwe 'European Safe Bonds' weer op de markt te brengen, zo schrijft het Duitse Handelsblatt.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs