EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4781 tot 4785
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Een héél uitzonderlijke situatie bij goudmijnaandelen!

In de afgelopen dagen werden voor de zoveelste maal overladen met déjà-vu gevoelens. De jongste correctie in de goudmarkt ging niet geruisloos aan ons voorbij. De mailbox puilde in de voorbije dagen uit van bezorgde, en soms ronduit paniekerige goudbeleggers. Met name de heftige daling van de goudmijnaandelen verhitte de gemoederen. De angst sloeg velen om ’t hart: “Niet weer, hé”. De jarenlange berenmarkt heeft diepe wonden geslagen, zo blijkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Saudische minister positief over onderhandelingen OPEC

De energieminister van Saudi-Arabië verwacht dat het de leden van oliekartel OPEC lukt om eind november een definitief akkoord te bereiken over de bevriezing van de olieproductie.

Ook zijn Algerijnse collega liet zich positief uit over de onderhandelingen tot nu toe. Daarbij zou al bijna een akkoord zijn bereikt over de productieverlaging van minstens zes maanden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Euro zakt naar $1,06

De euro zakte vrijdag naar $1,06 tegenover de Amerikaanse dollar, het laagste niveau sinds december vorig jaar. Sinds de Amerikaanse verkiezingen is de dollar sterk gestegen ten opzichte van vrijwel alle belangrijke valuta en is de euro bezig aan de langste verliesreeks sinds de invoering van de munt in 1999. De dollar wordt aantrekkelijker door de stijgende rente op Amerikaanse staatsobligaties en door de verwachting van een renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 17 november 2016

Renteverhoging in VS kan er relatief snel komen

Een verhoging van de rentes in de VS zou er "relatief snel" kunnen komen. Dat heeft de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, de Federal Rerserve, vandaag bevestigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 17 november 2016

Renteverhoging Federal Reserve vrijwel zeker

Beleggers zijn er vrij zeker van dat de Federal Reserve eind dit jaar de rente zal verhogen. Volgens de laatste peiling van Bloomberg is er een kans van 96% dat de centrale bank tijdens de eerstvolgende FOMC-vergadering op 13 en 14 december de rente met 25 basispunten zal opschroeven tot een bandbreedte van 0,5 tot 0,75 procent.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs