EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4806 tot 4810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Japanse export groeit voor het eerst in vijftien maanden

De Japanse export is in december voor het eerst in vijftien maanden gegroeid, vooral dankzij een aantrekkende vraag vanuit China. Dat blijkt uit woensdag gepubliceerde overheidscijfers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Trump keurt oliepijpleidingen Keystone XL en Dakota goed

De Amerikaanse president Donald Trump heeft het licht op groen gezet voor de bouw van de oliepijpleiding Keystone XL, die Canada met de VS verbindt. Hij heeft een decreet ondertekend die de bouw moet vergemakkelijken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Waterstof: de toekomst komt nu heel dichtbij

Enkele maanden geleden maakten we u al warm voor een sector die zich aan de vooravond van een enorme doorbraak bevindt. U kan deze bijdrage hier nogmaals nalezen. Zoals we toen schreven was het ongeduldig wachten op begin december, het moment waarop de revolutionaire vrachtwagen Nikola One officieel voorgesteld zou worden.

We konden het zelf vaststellen, de vrachtwagen is impressionant en ook de filosofie van het bedrijf kan ons bekoren. Maar dit is een nieuwe technologie die nood heeft aan de juiste infrastructuur en dan kom je al snel bij de vraag van de kip of het ei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

5 boeken die jongeren moeten lezen om rijk te worden

Financiële opvoeding is niet de sterkste kant van de mens. Een gebrek aan een goede financiële basis is vaak de reden waarom zo veel mensen financiële problemen hebben. Er is enorm veel goede financiële informatie beschikbaar en toch slagen we er niet in om financieel gezond te blijven. Jongeren zouden dan ook vooral deze 5 (Engelstalige) boeken moeten lezen.

Dat jongeren niet altijd even goed weten hoe de financiën echt werken, blijkt uit een eenvoudige test. Veel 20-ers hebben het moeilijk om deze 3 vragen over de basis van financiën te beantwoorden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Dow Jones naar 20.000 punten

De Dow Jones index heeft vandaag voor het eerst in de geschiedenis de grens van 20.000 punten doorbroken. Ook andere Amerikaanse beursindices als de S&P 500 en de Nasdaq staan op recordhoogte. Het positieve sentiment op de aandelenmarkt is voor een belangrijk deel te danken aan Donald Trump, die een besluitvaardige indruk maakt en die zijn belofte lijkt na te komen om de Amerikaanse economie nieuw leven in te blazen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs