EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4826 tot 4830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Trump zet 5.000 jobs in België op de helling

Als de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump hogere invoertarieven heft op buitenlandse producten om de industrie in de VS te beschermen, kan dat in ons land leiden tot een verlies van 1.200 banen, in een ongunstiger scenario zelfs van 5.000 banen. Dat schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Vult China de leegte op het wereldtoneel in?

Ook in de Chinese pers was de inhuldiging van Trump als president groot nieuws. In tegenstelling tot Europa die de wijzigingen in het trans-Atlantische bondgenootschap  met lede ogen ziet gebeuren promoot China zich sinds kort als een valabel alternatief voor de crisis die de Westerse democratie en kapitalisme momenteel ondergaat.

Han Zhen, de secretaris van de communistische partij in China, erkent dat de Westerse democratie in het verleden een belangrijke rol speelde. Daarnaast wordt echter in Ă©Ă©n beweging mee deze zelfde democratie verantwoordelijk gehouden voor de huidige situatie waarbij populisten vrij spel verkregen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Trump gaat voor rauw kapitalisme: 75% regelgeving wordt geschrapt

Een bikkelhard kapitalisme waarbij de Verenigde Staten alles naar zich toe trekken. Dit lijkt het scenario te zijn waar Trump op aan stuurt blijkt uit diverse persconferenties op de eerste echte werkdag in het Witte Huis van Trump. Niet enkel NAFTA mag direct op de schop maar Trump wil nu ook de reguleringen verminderen met niet minder dan 75%.

De ene na de andere schokkende verklaring werd tijdens de campagne bekend gemaakt door Trump indien hij de verkiezingen zou winnen. Waar velen dachten dat dit slechts om electoraal gewin ging blijk de realiteit nog harder te zullen worden dan eerst aangenomen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Draghi doet de hele eurozone daveren… zegt dat landen uit de euro mogen stappen

Vier jaar geleden zei Draghi in zijn beruchte “Whatever it takes”-speech, dat hij alles zou doen om de euro te redden. De ECB-voorzitter zei dat er geen plan B was voor landen die uit de euro wilden stappen. Maar nu blijkt de toon veranderd. In een brief aan twee politici zegt Draghi dat als bepaalde condities vervuld zijn een land de euro kan verlaten!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Trump: "We gaan belastingen massaal laten zakken, zowel voor middenklasse als voor bedrijven"

Donald Trump heeft bij de start van zijn werkweek als kersvers Amerikaans president een tiental bedrijfsleiders ontvangen. Hij beloofde hen zowel flink lagere belastingen als minder regeltjes. Voor details over bijvoorbeeld de aanslagvoet van de vennootschapsbelasting blijft het koffiedik kijken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs