Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 4826 tot 4830
Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Venezolaanse president Maduro zal Erdogan op een koorknaap doen lijken

In de Venezolaanse hoofdstad Caracas zijn donderdag honderdduizenden mensen (volgens de organisatoren een miljoen) op straat gekomen om  de organisatie van een referendum af te dwingen dat de afzetting van president Nicolas Maduro mogelijk moet maken.

De manifestanten gaven gevolg aan een oproep van de Tafel van Democratische Eenheid, een coalitie van tegenstanders van de president, die verschillende politieke families verenigt, van extreem-links tot rechts.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Hoe Bitcoin de wereld gaat veranderen

Digitaal geld zou wel eens de de levens van miljarden mensen blijvend kunnen gaan verbeteren en dat komt dan doordat het gebruik van digitaal geld de economische vrijheid zal bevorderen met alle gevolgen van dien. Brian Armstrong heeft hier een interessant artikel over geschreven. En hoewel ik hem graag wil geloven zit ik niet echt op 1 lijn zit wat betreft het utopische gehalte van het artikel (ik zal daar binnenkort op terugkomen) Toch vond ik het de moeite waard om het artikel te vertalen omdat het een blik werpt op de potentieel positieve effecten van ondere andere Bitcoin. Het originele artikel kan je hier vinden.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Monaco wordt 6 hectare groter

De bouwgroep Bouygues Travaux Publics is in Monaco zopas gestart met de aanleg van het nieuwe stadsdeel Portier Cove. Het nieuwe gebied heeft een totale oppervlakte van 6 hectare, die op de zee moet worden gewonnen.

Met het project, dat tegen midden volgend decennium moet worden opgeleverd, is een investering van 1 miljard euro gemoeid.

Portier Cover betekent een belangrijk gebiedsuitbreiding van het prinsdom, dat op dit ogenblik een oppervlakte van 202 hectare heeft.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Ierland hoeft 13 miljard niet: regering wil in beroep tegen naheffing Apple

De Ierse regering wil het besluit van de Europese Commissie om het land 13 miljard euro aan belastingen en rente terug te laten vorderen van Apple aanvechten. Het Ierse parlement moet zich komende woensdag uitspreken over de beslissing om in beroep te gaan.

13 miljard euro is een enorm bedrag. Daarvan kan iedere Ier vijf nieuwe iPhones kopen. Het gaat om ruim een kwart van de verwachte belastinginkomsten van de Ierse overheid voor dit jaar.

Toch zegt Ierland nee.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Barrick Gold krijgt verhoging kredietwaardigheid van S&P

Standard & Poor's heeft de kredietwaartdigheid van Barrick Gold verhhogd. Het aandeel staat inmiddels.....