Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 4831 tot 4835
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 3 oktober 2016

Ericsson gaat tot 4.000 banen schrappen

Telecomuitruster Ericsson gaat 3.000 tot 4.000 banen schrappen. Dat heeft het bedrijf gemeld aan de Zweedse regering. De beslissing zou morgen bekendgemaakt worden, aldus de Zweedse openbare omroep SVT.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 3 oktober 2016

‘Russische leiders beschouwen het bedrijfsleven als een persoonlijke melkkoe’

In Rusland heeft de staat zijn greep op de economie op amper één decennium verdubbeld. Dat blijkt uit een rapport van de Russische Federal Anti-Monopoly Service (FAS).

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 3 oktober 2016

Griekse politie zet traangas in tegen bejaarde betogers

De Griekse politie heeft vandaag traangas ingezet tegen bejaarde betogers die manifesteerden voor een hoger pensioen. De regering sloeg meteen mea culpa: het gebruik van traangas tegen senioren is voortaan verboden, klonk het.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 oktober 2016

Estland voert de geopolitieke druk op Brussel weer wat verder op

Slecht nieuws voor iedereen met een hart voor vrijhandel en een neus voor zaken: in Estland wint een anti-Russische kandidaat de presidentsverkiezingen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 3 oktober 2016

Financiële positie pensioenfondsen blijft penibel

De Nederlandse pensioenfondsen zijn er afgelopen maand niet in geslaagd om hun penibele financiële positie te verbeteren.

Door het volatiele beursklimaat zagen de fondsen hun vermogens zelfs iets afnemen. De gemiddelde dekkingsgraad van de fondsen daalde in september van 98 naar 97 procent, blijkt uit een peiling door onderzoeksbureau Aon Hewitt.